ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρέμασαν γουρουνοκεφαλές έξω από τζαμί στη Γερμανία

Κρέμασαν γουρουνοκεφαλές έξω από τζαμί στη Γερμανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Γουρουνοκεφαλές κρέμασαν την Παρασκευή άγνωστοι στα κάγκελα έξω από τζαμί στην πόλη Έσσεν της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας στη Γερμανία.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από τον επιστάτη του τζαμιού, που ήταν ο πρώτος που βρήκε τα κεφάλια γουρουνιών καρφωμένα στα κάγκελα να στάζουν αίμα.

Το τουρκικό γενικό Προξενείο στην Έσσεν εξέφρασε τη λύπη του για το περιστατικό.

Η τουρκική ισλαμική Ένωση Θρησκευτικών Υποθέσεων κάλεσε τους Γερμανούς αξιωματούχους να πραγματοποιήσουν εξονυχιστική έρευνα για τη διερεύνηση του “εγκλήματος μίσους”.

Οι μουσουλμάνοι της Γερμανίας ανησυχούν για τις αυξανόμενες επιθέσεις εναντίον τους από ακροδεξιά γερμανικά στοιχεία.

Τα πράγματα έχουν χειροτερέψει εδώ κι ένα χρόνο, όταν η Άνγκελα Μέρκελ υπακούοντας στους Γερμανούς βιομηχάνους “εισήγαγε” περισσότερο από 1 εκ. μουσουλμάνους πρόσφυγες και μετανάστες στη Γερμανία.

Το γερμανικό κεφάλαιο επιθυμούσε φτηνά εργατικά χέρια και τα βρήκε στα σκλαβοπάζαρα των πολέμων που έχει προκαλέσει η Δύση σε Μέση Ανατολή και αλλού.

Ωστόσο, παρά τη μεγάλη “εισαγωγή” μουσουλμάνων, οι περισσότεροι δεν έχουν απορροφηθεί σε θέσεις εργασίας ενώ λόγω του συμπαγούς πληθυσμού τους είναι αδύνατο και να ενταχθούν στη γερμανική κοινωνία.

Τα τρομοκρατικά χτυπήματα μοναχόλυκων τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος σε γερμανικό έδαφος ήταν και οι σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι.

Η γερμανική ακροδεξιά εκμεταλλεύεται το προσφυγικό – μεταναστευτικό και την τρομοκρατία για να ανακάμψει πολιτικά, μετά την ήττα της στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, κι όπως φαίνεται μέχρι στιγμής ωφελείται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σερβία: Εντοπίστηκαν κρούσματα αφρικανικής πανώλης των χοίρων

Διεθνής σάλος για τη σύζυγο του Δημάρχου της Νέας Υόρκης: Κατηγορείται για «παραποίηση της χριστιανικής ιστορίας» σε πολυτελές σεμινάριο στην Κορσική

Στην κηδεία του Χαμενεΐ, το Ιράν χρησιμοποίησε κορανικούς στίχους για να κατατάξει συμμάχους και να ντροπιάσει αντιπάλους

Τούρκος κωμικός οδηγήθηκε στη φυλακή για εξύβριση του Ερντογάν

Συμμαχία Κύπρου-Μπαχρέιν για τη Συνύπαρξη και τη Διαθρησκειακή Πολυμορφία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr