Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ερντογάν έχει “ξηλώσει” πάνω από 4.000 δικαστές και εισαγγελείς – Το παραδέχθηκε ο υπ. Δικαιοσύνης

Ο Ερντογάν έχει “ξηλώσει” πάνω από 4.000 δικαστές και εισαγγελείς – Το παραδέχθηκε ο υπ. Δικαιοσύνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσότεροι από 4.000 δικαστές και εισαγγελείς, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για διασυνδέσεις με το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016 στην Τουρκία, έχουν εκδιωχθεί από τις θέσεις τους, όπως δήλωσε την Παρασκευή ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ.

Σε ομιλία του στην Άγκυρα, ο Μποζντάγ είπε ότι το δικαστικό σώμα έχει εκκαθαριστεί από υποστηρικτές του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ ισλαμιστή ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η Άγκυρα κατηγορεί ότι ενορχήστρωσε την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

Περισσότεροι από 100.000 εργαζόμενοι στην αστυνομία, στο δικαστικό σώμα, σε δημόσιες υπηρεσίες και στον ιδιωτικό τομέα έχουν απολυθεί ή έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα επειδή φέρονται να σχετίζονταν με το πραξικόπημα, προκαλώντας ανησυχία στους δυτικούς συμμάχους της Τουρκίας και σε οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Ρώσοι χτύπησαν με πυραύλους και drones ουκρανικά λιμάνια στην Οδησσό

Βραβείο θάρρους στην Ουζάι Μπουλούτ: Μια φωνή κατά της άρνησης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Έρχεται ιστορική έκδοση για τον ηρωικό δημοσιογράφο του Πόντου, Νίκο Καπετανίδη

Νέα σύλληψη Τούρκου μαφιόζου στη Θεσσαλονίκη – Μπήκε στην Ελλάδα επί Μητσοτάκη

Αντιστράτηγος ε.α. Λαζ. Καμπουρίδης: Δεν αποκλείεται ο διαμελισμός της Συρίας – Η Τουρκία τρέμει το Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr