ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), Μπεκίρ Μποζντάγ, Πραξικόπημα Τουρκία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία, Φετουλάχ Γκιουλέν,

















































Επίθεση στη Συρία: Αμερικανοί στρατιώτες τραυματίες κοντά στην Παλμύρα
Ο Ράαντ Σάαντ της Χαμάς σκοτώθηκε στη Γάζα
Έλενα Κουντουρά: Ανεπαρκής και ανεύθυνη η κυβέρνηση στα κρίσιμα ζητήματα ενίσχυσης της ασφάλειας των αερομεταφορών, μετά και τη νέα παραπομπή
Παλμύρα: Τρεις Αμερικανοί νεκροί σε ενέδρα του ISIS κατά τη διάρκεια περιπολίας στη Συρία – Ο Τραμπ εξοργισμένος
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε γιορτή του Χανουκά στην παραλία Μπόντι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσότεροι από 4.000 δικαστές και εισαγγελείς, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για διασυνδέσεις με το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016 στην Τουρκία, έχουν εκδιωχθεί από τις θέσεις τους, όπως δήλωσε την Παρασκευή ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ.
Σε ομιλία του στην Άγκυρα, ο Μποζντάγ είπε ότι το δικαστικό σώμα έχει εκκαθαριστεί από υποστηρικτές του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ ισλαμιστή ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η Άγκυρα κατηγορεί ότι ενορχήστρωσε την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.
Περισσότεροι από 100.000 εργαζόμενοι στην αστυνομία, στο δικαστικό σώμα, σε δημόσιες υπηρεσίες και στον ιδιωτικό τομέα έχουν απολυθεί ή έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα επειδή φέρονται να σχετίζονταν με το πραξικόπημα, προκαλώντας ανησυχία στους δυτικούς συμμάχους της Τουρκίας και σε οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.






















































