Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέθανε στα 26 του ο πρώτος Βρετανός που κόλλησε κορωνοϊό

Πέθανε στα 26 του ο πρώτος Βρετανός που κόλλησε κορωνοϊό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νεκρός στο δωμάτιο της εστίας του στο πανεπιστήμιο της Μπανγκόρ στην Ουαλία, βρέθηκε ο 26χρονος φοιτητής που νόσησε από Covid-19 στη Bουχάν τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο ίδιος είχε γίνει παγκόσμια είδηση ως ο πρώτος Βρετανός που είχε κολλήσει τη μυστηριώδη νόσο.

Η μητέρα του Connor Reed δήλωσε ότι ο γιος της δεν ξεπέρασε ποτέ τις δυσκολίες του «αυστηρού κινεζικού lockdown», όταν αναγκάστηκε να περάσει πάνω 16 εβδομάδες κλεισμένος στο σπίτι του..

Περιγράφοντας ο ίδιος τον περασμένο Νοέμβριο, σε άρθρο του στην «Daily Mail», τα άγνωστα ακόμα συμπτώματά του, τα απέδιδε σε «άσχημη γρίπη».

«Νιώθω άσχημα», έγραφε, «αυτό δεν είναι πια ένα απλό κρυολόγημα, το κεφάλι μου πάει να σπάσει, τα μάτια μου φλέγονται, ο λαιμός μου κλείνει».

Ο Connor διακομίστηκε τελικά στο νοσοκομείο για τη «σοβαρή πνευμονία», όπως πίστευαν τον Νοέμβριο ότι ήταν ο κορωνοϊός, και ανάρρωσε πλήρως.

Σύμφωνα πάντως με τη μητέρα του, Hayley, που μένει στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, ο νεαρός δεν ξεπέρασε ποτέ τις δυσκολίες της περιπέτειας με τον κορωνοϊό.

«Έζησε σε lockdown περισσότερο από κάθε άλλο που γνωρίζουμε, 16 εβδομάδες αυστηρού lockdown στη Βουχάν, 2 εβδομάδες στην Αυστραλία και άλλες 3 εβδομάδες στην Αγγλία».

Η μητέρα δεν θα μπορέσει να βρεθεί στην κηδεία του γιου της στην Αγγλία, εξαιτίας των νέων περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Υπόθεση κατασκοπείας: Προφυλακίστηκε ο σμήναρχος – Ο ίδιος ζήτησε την καταδίκη του

Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της

Οι νέοι γείτονες του έκπτωτου πρίγκιπα Άντριου φοβούνται τα χειρότερα μετά τις τελευταίες ζοφερές αποκαλύψεις για τον Έπσταϊν – «Εξορίστε τον»

Συντριπτικό πλήγμα για τον Βασιλιά Κάρολο: Καταρρέει η υποστήριξη προς τη μοναρχία λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα υποδεχθεί τον Κινέζο Πρόεδρο στον Λευκό Οίκο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr