ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μεθυσμένη 36χρονη γνωστή τραγουδίστρια τράκαρε πήρε σβάρνα πέντε αυτοκίνητα στο Κολωνάκι
Καισαριανή: «Οι 200 πήγαιναν με το κεφάλι ψηλά και τραγουδώντας στην εκτέλεση»
Διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ: O Παναγιώτης Παρασκευαΐδης ΔΕΝ ανακαλεί
Νίκος Δένδιας στην εθνική εορτή της Σερβίας: «Η Σερβία και η Ελλάδα μοιράζονται ιστορικούς, πνευματικούς και στρατηγικούς δεσμούς»
«Αναβαθμίζω το Σπίτι μου»: Υποτονικό ενδιαφέρον, μόλις στο 20% η απορρόφηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πτωτική πορεία ακολουθεί το ιικό φορτίο στη Βρετανία, όπου σε ένα μήνα οι θάνατοι μειώθηκαν κατά 70%, ενώ το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 17 νεκροί από κορωνοϊό και 2.685 κρούσματα.
Στο πλαίσιο της βελτίωσης των επιδημιολογικών δεδομένων, ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, τόνισε ότι είναι μια «πολύ καλή ευκαιρία» να ανοίξουν όλα στις 21 Ιουνίου.
Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι σε μια, μόνο, εβδομάδα οι μολύνσεις μειώθηκαν κατά 30% στη Βρετανία.
Τα νέα στοιχεία δείχνουν ότι οι θάνατοι από τη νόσο κινούνται σε χαμηλό εξαμήνου.
Με το ένα τέταρτο του ενήλικου πληθυσμού πλήρως εμβολιασμένο, ο Μπόρις Τζόνσον διατείνεται ότι οι περιορισμοί μπορούν να τον Ιούνιο να αρθούν συνολικά.























































