ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρετανία: H απότομη αύξηση κρουσμάτων Covid-19 ανατρέπει τα σχέδια Τζόνσον

Βρετανία: H απότομη αύξηση κρουσμάτων Covid-19 ανατρέπει τα σχέδια Τζόνσον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην αναβολή της ημερομηνίας, της 21ης Ιουνίου συγκεκριμένα, κατά την οποία ήταν προγραμματισμένο να ανοίξει ο δρόμος επιστροφής στην απόλυτη κανονικότητα, προσανατολίζεται, όπως ήταν αναμενόμενο σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές των βρετανικών μέσων ενημέρωσης, ο Μπόρις Τζόνσον.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Sun, εξαιτίας της ξαφνικής επιδείνωσης των επιδημιολογικών δεικτών, το ολικό άνοιγμα προς την ομαλότητα θα συντελεστεί στις 19 Ιουλίου.

Η καθυστέρηση στο χρονοδιάγραμμα απελευθέρωσης των περιορισμών οφείλεται στην ταχύτατη διασπορά της ινδικής μετάλλαξης, που έχει θέσει σε συναγερμό την επιστημονική κοινότητα ανά τον κόσμο.

Στη Βρετανία, τα κρούσματα που προέρχονται από την ινδική παραλλαγή, αυξήθηκαν κατά 240% σε μία μόνο εβδομάδα.

Τα νέα σχέδια της Ντάουνινγκ Στριτ αναμένεται να ανακοινωθούν τη Δευτέρα, ωστόσο δεν αποκλείεται να αρθούν πλήρως οι περιορισμοί και στις 5 Ιουλίου, εάν υπάρξει μείωση στον αριθμό εισαγωγών στα νοσοκομεία.

Καλά ενημερωμένες πηγές διατείνονται ότι οι πιθανότητες ολικής επαναφοράς της κανονικότητας είναι σχεδόν μηδαμινές για τις 21 Ιουνίου.

Αυτό σημαίνει ότι θα εξακολουθήσει να υπάρχει αυστηρό πλαφόν στον αριθμό των παρευρισκομένων στις μεγάλες διοργανώσεις, ενώ το αποτύπωμα της ενδεχόμενης ανατροπής θα φανεί και σε άλλους κλάδους όπως είναι η εστίαση και ο τουρισμός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κυρώσεις των ΗΠΑ σε χρηματοπιστωτικά δίκτυα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και της Χαμάς με έδρα την Τουρκία και τη Βρετανία

Ο Τραμπ πανηγυρίζει επειδή ο Άντι Μπέρναμ αξιοποιεί το πετρέλαιο της Βόρειας Θάλασσας και σώζει τη Βρετανία

Βρετανία: Ο Άντι Μπέρναμ εξελέγη ηγέτης των Εργατικών και οδεύει προς τη Ντάουνινγκ Στριτ

Υπόθεση Marfin: Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι – Επιστρέφει στην Ελλάδα η 46χρονη

Ο αρχιραβίνος του Ηνωμένου Βασιλείου καταδικάζει ως «ντροπιαστική» την απόφαση της Εκκλησίας της Αγγλίας να στηρίξει έγγραφο που κατηγορεί το Ισραήλ για γενοκτονία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr