ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίσκεψη στο Εθνικό Ινστιτούτο Βιολογικού Ελέγχου και Προτύπων (NIBSC) πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος δεν άφησε πολλά περιθώρια για τους Βρετανούς που θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό το φετινό καλοκαίρι, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του και για έναν «δύσκολο χειμώνα».
«Η φετινή θα είναι μια δύσκολη χρονιά για τα ταξίδια, όπως κι αν εξελιχθούν τα πράγματα.
»Φοβάμαι πως θα υπάρχουν καθυστερήσεις και μεγάλη ταλαιπωρία, καθώς η προτεραιότητα πρέπει να ασφαλίσουμε τη χώρα και να εμποδίσουμε τον ιό να επιστρέψει» ανέφερε αρχικά ο Βρετανός πρωθυπουργός, σχολιάζοντας και την πιθανότητα η βρετανική κυβέρνηση να περιορίσει τη διάρκεια της καραντίνας για ταξιδιώτες από χώρες που βρίσκονται στη «λίστα συναγερμού».
Και συνέχισε, αναφερόμενος στα νέα στελέχη του ιού που κυκλοφορούν ήδη στη Βρετανία, αλλά και στο σχέδιο για άρση των περιοριστικων μέτρων μέσα στον Ιούλιο.
«Δεν μπορούμε ποτέ να αποκλείσουμε την πιθανότητα πως θα προκύψει μια νέα ασθένεια, ένας νέος εφιάλτης, για τον οποίο δεν έχουμε προετοιμαστεί.
»Ωστόσο, αν δούμε που βρισκόμαστε τώρα, αν κρίνουμε από την αποτελεσματικότητα των εμβολίων απέναντι στις μεταλλάξεις (Άλφα, Δέλτα και Κάπα – πιστεύω πως η 19η Ιουλίου θα είναι το τελικό σημείο εφαρμογής των περιορισμών».
«Σύμφωνα με τους επιστήμονες, μπορεί να έχουμε μια κατάσταση όμοια με τη γρίπη και ο ιός να επιστρέψει τον χειμώνα.
»Ίσως έχουμε δύσκολο χειμώνα για διάφορους λόγους και μεγάλη πίεση στο NHS.
»Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να περιορίσουμε τώρα τα κρούσματα, να δώσουμε ανάσες στο NHS για να ανταποκριθεί στην πίεση και θα επενδύσουμε όσο μπορούμε για να διασφαλίσουμε τις δυνατότητες του Συστήματος Υγείας» ανέφερε ο Τζόνσον.























































