Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζόνσον: Μην επαναπαύεστε από τη μείωση των κρουσμάτων

Τζόνσον: Μην επαναπαύεστε από τη μείωση των κρουσμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι είναι σημαντικό οι πολίτες να μην καταλήγουν σε πρόωρα συμπεράσματα για τα καλύτερα στοιχεία κρουσμάτων της Covid-19 των τελευταίων ημερών και κάλεσε τους Βρετανούς να παραμείνουν προσεκτικοί.

«Προφανώς πρόσεξα ότι έχουμε κάποια καλύτερα στοιχεία εδώ και έξι ημέρες αλλά είναι πολύ, πολύ σημαντικό να μην επιτρέψουμε στον εαυτό μας να βγάλει πρόωρα συμπεράσματα για αυτό», δήλωσε ο Τζόνσον σε δημοσιογράφους κατά την επίσκεψή του σε αστυνομικό τμήμα.

«Ο κόσμος πρέπει να παραμείνει πολύ προσεκτικός και αυτό συνεχίζει να είναι η προσέγγιση της κυβέρνησης».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λονδίνο: «Σανδαλάκηδες» διαδηλωτές υπέρ της Γάζας την «έπεσαν» στην Oxford Street

Ινστιτούτο Παστέρ: Η γρίπη των πτηνών μπορεί να προκαλέσει πανδημία χειρότερη από τον κορωνοϊό

Ουκρανία: Το Κίεβο «συμφωνεί σε ειρηνευτικό σχέδιο» με τη μεσολάβηση των ΗΠΑ

Ευρωπαϊκή αντιπρόταση για την Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις αντί παραχώρηση εδαφών, ρωσικές αποζημιώσεις και εκλογές

Οι Τούρκοι φοβούνται ότι το Ισραήλ αγοράζει γη στην κατεχόμενη Κύπρο – «Η Κύπρος προστίθεται στο μενού του νέου ιμπεριαλιστικού παιχνιδιού που στήνεται στην περιοχή μας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr