ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
Δίδυμοι σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ έπληξαν τη Βενεζουέλα
DW: Η Γερμανία αναζητά ενεργειακές συμφωνίες με την Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη Βρετανία ολοένα και μεγαλώνει η δυσαρέσκεια για τα παραστρατήματα του Μπόρις Τζόνσον, που όπως φαίνεται δεν έχουν τελειωμό… με τον ίδιο να περνάει στην αντεπίθεση ανακοινώνοντας πάγωμα του τέλους εισφοράς στο BBC.
Το πάρτι-γκέιτ συνεχίζεται στο Ουέστμινστερ με την αποκάλυψη ενός ακόμη πάρτι και με τον Μπόρις Τζόνσον να επεξεργάζεται τακτικές εξόδου από την κρίση,
Τα βρετανικά μέσα δημοσιεύουν πληροφορίες για κατάθεση ήδη των 35 από τις 54 επιστολές που είναι απαραίτητες για να προκληθεί ψήφος εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του.
Η επιχείρηση «σώστε τον μεγάλο σκύλο» αναφέρεται στη στρατηγική του Νο10 για απεμπλοκή από την κρίση.
Πρώτα με την ανακοίνωση αποστολής του ναυτικού στο στενό της Μάγχης για την αποτροπή των εισερχόμενων παράτυπων μεταναστών.
Και δεύτερον με την ανακοίνωση για πάγωμα του τέλους εισφοράς στο BBC που χαρακτηρίστηκε καταστροφική από την αντιπολίτευση.
Οι περισσότεροι υπουργοί ωστόσο κρατούν αποστάσεις ασφαλείας έως ότου βγουν τα αποτελέσματα της έρευνας που αναμένεται αυτή την εβδομάδα.























































