Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

23χρονος γνώρισε 19χρονη από το διαδίκτυο και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

23χρονος γνώρισε 19χρονη από το διαδίκτυο και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις μέρες μας ουκ ολίγες φορές έχουμε ακούσει για ζευγάρια που γνωρίστηκαν μέχρι διαδικτύου, ερωτεύτηκαν και ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας.

Κάτι τέτοιο δεν έμελλε να συμβεί και για την 19χρονη Άσλεϊ από τον Καναδά η οποία γνωρίζοντας στο διαδίκτυο τον 23χρονο Τζακ πίστεψε πως είχε βρει τον άνθρωπο της ζωής της.

Έφτασε στο σημείο να ταξιδέψει μέχρι τη Βρετανία για να τον γνωρίσει αλλά εκείνος την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Η γνωριμία που «βάφτηκε» με αίμα

Στις 12 Νοεμβρίου 2021 η Άσλεϊ ξεκίνησε το ταξίδι της από το Βέρνον της Βρετανικής Κολομβίας με τελικό προορισμό το Έσσεξ όπου θα συναντούσε τον 23χρονο Τζακ, με τον οποίο είχε γνωριστεί μέσω μίας διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών. Έφυγε για πρώτη φορά από το σπίτι της και σκόπευε να επιστρέψει δύο μέρες μετά τη δολοφονία της.΄

Όταν έφτασε στη Βρετανία τίποτε δεν προμήνυε το τραγικό της τέλος. Φρόντιζε να ενημερώνει τα social media της με φωτογραφίες της από τα αξιοθέατα που επισκεπτόταν ενώ είχε αλλάξει ακόμα και τη φωτογραφία προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (πόζαρε μαζί με τον άνθρωπο που θα έκοβε το νήμα της ζωής της).

Σύντομα όλα άλλαξαν και σύμφωνα με φίλη της κοπέλας κάποια στιγμή κάτι άρχισε να χαλάει στη σχέση της με τον 23χρονο. Η Άσλεϊ είχε τηλεφωνήσει και στους γονείς της ενημερώνοντάς τους, ότι δεν περνάει καλά στη Βρετανία και αυτοί της έκλεισαν εισιτήριο επιστροφής στις 3 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε νεκρή σε ένα κτήμα στο Τσελμσφορντ του Έσσεξ. Η αστυνομία κλήθηκε στην περιοχή έπειτα από κλήσεις γειτόνων του ζευγαριού για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Ακολούθως συνέλαβαν τον 23χρονο. Νωρίτερα την Παρασκευή εμφανίστηκε μέσω βίντεο ενώπιον του δικαστηρίου. Το βλέμμα του ήταν κενό και το μόνο που είπε ήταν το όνομά του. Η ακρόαση του αναβλήθηκε για τις 7 Μαρτίου.

Την ίδια στιγμή η οικογένειά της κοπέλας ζητάει να αποδοθεί δικαιοσύνη στη μνήμη της. Η μεγάλη της αδερφή ανάρτησε στα social media μία φωτογραφία στην οποία βρίσκονται μαζί.

Στη λεζάντα έγραψε «Καημένη αδερφή μου, θα αποδώσουμε δικαιοσύνη για σένα κοριτσάκι μου, σε αγαπώ τόσο πολύ που μου λείπεις κάθε μέρα. Η μεγάλη σου αδερφή σε αγαπάει».

Από την πλευρά της η μητριά της μιλώντας στο CBC News δήλωσε πως «θυμόμαστε πόσο δυνατή, έξυπνη, ευγενική και πνευματώδης ήταν η Άσλεϊ. Ήταν πάντα 10 βήματα μπροστά από όλους μας. Θα λείψει πολύ σε όλους μας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Τα συνδικάτα της Σκωτίας ζητάνε από το Ηνωμένο Βασίλειο να μην πουλά όπλα στην Τουρκία

Θρίλερ με τον στρατιώτη που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 – «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

Πολωνία: Συνελήφθη ύποπτος για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι σε συνεργασία με Ρώσους κατασκόπους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr