ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Μπόρις Τζόνσον, Πρόταση Δυσπιστίας, Πρόταση Μομφής,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρόταση μομφής κατά του Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε η Επιτροπή 1922. Ο βουλευτής σερ Γκρέιαμ Μπρέιντι δήλωσε:
«Το όριο του 15% του κοινοβουλευτικού κόμματος που ζητά ψήφο εμπιστοσύνης στον αρχηγό του Συντηρητικού Κόμματος έχει ξεπεραστεί.
»Σύμφωνα με τον κανονισμό, θα διεξαχθεί ψηφοφορία μεταξύ 18.00 και 20.00 σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου».
Πρόσθεσε ότι οι ψήφοι θα καταμετρηθούν αμέσως μετά και θα ακολουθήσει η ανακοίνωση του αποτελέσματος.
«Αντάρτες των Τόρις αναμένουν ότι ο σερ Γκρέιαμ Μπρέιντι θα κάνει ανακοίνωση σήμερα το πρωί, αναγγέλλοντας ότι θα υπάρξει πρόταση μομφής για τον Μπόρις Τζόνσον», σημείωνε νωρίτερα ο Πολ Μπραντ σε ανάρτησή του στο Twitter.
Αν ο Μπόρις Τζόνσον χάσει την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινοβουλίου, θα απομακρυνθεί από πρωθυπουργός και θα υπάρξει μια κούρσα για την ηγεσία για να αποφασιστεί το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει.
Τουλάχιστον 54 μέλη των Συντηρητικών στο κοινοβούλιο απαιτούνταν να ζητήσουν επισήμως από τον Μπρέιντι, ο οποίος είναι πρόεδρος της Επιτροπής 1922 του κόμματος, να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του πρωθυπουργού, προκειμένου να μπορέσει να γίνει αυτό.
Οι επιστολές είναι εμπιστευτικές, άρα μόνον ο πρόεδρος της επιτροπής αυτής γνωρίζει πόσοι έχουν όντως αιτηθεί να γίνει αυτό.























































