Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Απόστολος Κρητικόπουλος
Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων

Οι Κήνσορες της Χρεοκρατίας – Η πέμπτη φάλαγγα της “φιλελεύθερης ελίτ”

Οι Κήνσορες της Χρεοκρατίας – Η πέμπτη φάλαγγα της “φιλελεύθερης ελίτ”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι Κήνσορες στην Αρχαία Ρώμη, ήταν εκλεγμένοι άρχοντες, οι «Προστάτες», οι οποίοι υπερασπιζόντουσαν τα Ήθη και επέκριναν συμπεριφορές Ρωμαίων πολιτών θέτοντάς τους ποινές.

Σε μια Ελλάδα που ταλαιπωρείται εδώ και πολλά έτη από την κρίση Χρέους, την οποία προσπαθούμε ανεπιτυχώς να αντιμετωπίσουμε υπό την καθοδήγηση της ΕΕ, διακρίνει κανείς μια «Φιλελεύθερη ελίτ»να βάλλει κατά οποιασδήποτε φωνής έχει θέση υπέρ της μείωσης του Χρέους μας, ενεργώντας σαν μια σύγχρονη Πέμπτη Φάλαγγα.

Η ένταση του λόγου αυτών των σύγχρονων Κηνσόρων της Χρεοκρατίας, έχει αυξηθεί τον τελευταίο καιρό, καθώς οι συζητήσεις με την ΕΕ έχουν προχωρήσει, και έχουν υπάρξει θετικές αποφάσεις του Eurogroup που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο για μείωση του Ελληνικού Χρέους με ουσιαστικό (κούρεμα στην ονομαστική αξία) ή δραστικά τεχνητό τρόπο (αλλαγή της δομής του Χρέους).

Τα επιχειρήματά των Κηνσόρων της Χρεοκρατίας, δείχνουν μια αυτάρεσκη ελιτίστικη προοπτική του δικού τους Πολιτικού «ορθολογικού» (όπως αλαζονικά το αποκαλούν) προσανατολισμού: Η μόνη λύση είναι η Κεντρική Διοίκηση από την Ευρώπη, καθώς η Ελλάδα είναι ανάξια να κυβερνηθεί από Ιθαγενείς εκλεγμένους άρχοντες, οι Ευρωπαίοι πιστωτές έχουν απόλυτο δίκιο και κάθε δικαίωμα να μας «τραβάνε το αυτί ώστε να γίνουμε άνθρωποι», ενώ η μείωση του Ελληνικού Χρέους θα είναι «ηθικά λάθος για τον Γερμανό φορολογούμενο που μας δάνεισε».

Σύμφωνα με αυτούς, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι «φιλελεύθερες» μεταρρυθμίσεις και όλα θα πάνε καλά σε βάθος 99 ετών. Επίσης είναι τιμητικό και επιτυχία που η δημόσια περιουσία πουλιέται στο μπιρ παρά και εξαιρετικά ορθό που τα Ελληνικά Ταμεία διοικούνται από «ευρωπαίους φωστήρες».

Ενώ όποιος αρθρώνει άποψη υπέρ της μείωσης χρέους ή κατά της επέλασης των Πιστωτών είναι Αριστερός, Συριζαίος, Ακροδεξιός, Φασίστας, Ανίδεος, Προδότης, Πλέμπα, Λειτουργικά Αναλφάβητος, Άσχετος και λοιπά ΣοσιαλΦιλελεύθερα, ορθοπολιτικά και εθνομηδενιστικά κλισέ.

Οι Κήνσορες διαπομπεύουν από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης οποιονδήποτε προσπαθεί να εκφέρει διαφορετική άποψη, αποδομώντας και ηθικά κατακρεουργώντας ακόμη και καταξιωμένες προσωπικότητες.

Με τον φόβο της Εξόδου από το Ευρώ και την ΕΕ, κουνάνε απειλητικά την Χρεοκρατική σπάθα πάνω από τις κεφαλές μας, θυμίζοντάς μας διαρκώς πόσο τιποτένιος και ανάξιος είναι ο Έλληνας, και πόσο σημαντικό είναι να ξεχρεώσουμε στον πόντο (ασχέτως εάν αυτό σημαίνει ότι χρεώνουμε μέχρι και τα δισεγγονά μας) ολόκληρο το ποσό που έχουμε «ατιμωτικά υπεξαιρέσει» από την «πραγματική πατρίδα μας την Ευρώπη».

Όμως η λύση για την ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας βρίσκεται στην δραστική μείωση του δυσθεώρητου Χρέους μας, ΜΑΖΙ με Δημοσιονομικά Συντηρητική πολιτική, η οποία θα περιορίσει την σπατάλη του Κράτους και θα δώσει ώθηση στην Ιδιωτική Οικονομία. Λιγότεροι φόροι, υπερ-απλό φορολογικό σύστημα. Λειτουργικό ασφαλιστικό σύστημα, αντιμετώπιση του δημογραφικού μας προβλήματος, ελευθερία στις συναλλαγές, συντηρητικός σεβασμός προς την περιουσία, προστασία της Ακίνητης ιδιοκτησίας του καθενός μας.

Και τέλος Δημόσιος τομέας με όρους λειτουργίας Ιδιωτικών επιχειρήσεων, με αξιολόγηση, στόχους και ανταμοιβή στους άξιους.

Οι αυτόκλητοι Κήνσορες της Χρεοκρατίας μπορούν να αντιμετωπισθούν μόνον με ισχυρότερο τρόπο απαξίωσης από αυτό που εφαρμόζουν κατά των υπολοίπων.

Είναι απαραίτητη η δυναμική αντίδραση στην συνεχόμενη πλύση εγκεφάλου που επιβάλλεται από την συγκεκριμένη παρακμιακή ψευδό-ελίτ.

Τους δείχνουμε ότι ο δικός τους στόχος για μια Ελλάδα υποταγμένη οικονομικά, κοινωνικά και δημογραφικά σε μια Σοσιαλιστική Ευρώπη, αποτελεί τον δικό μας Εφιάλτη.

  • Μάτι-Τέμπη, «βδέλλες» και «ύαινες» – Ισοζύγιο της ντροπής
    Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  • «Ρωσικός Κόσμος»: Μία «μεγαλοϊδεατική» χίμαιρα δια χειρός Ντούγκιν
    Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  • Ο «Ρωσικός Κόσμος» αποκρυφιστική δυϊστική (μανιχαϊστική) κοσμολογία, μια τεχνητή έννοια εθνικισμού και ιμπεριαλισμού
    Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  • Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
    Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
    Follow @tribunegr