Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Σύνταγμα χιλιάδες υπερασπίζονται τη Δημοκρατία και την Εθνική Κυριαρχία

Στο Σύνταγμα χιλιάδες υπερασπίζονται τη Δημοκρατία και την Εθνική Κυριαρχία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά από 3 χρόνια καναπέ, οι Αθηναίοι αισθάνονται ότι αξίζει να κατέβουν ξανά στο Σύνταγμα για να διαδηλώσουν, όπως έκαναν το 2011.

Μόνο που αυτή τη φορά οι χιλιάδες πολίτες που προσέρχονται στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας μπροστά στο Κοινοβούλιο, δεν διαδηλώνουν για να πέσει η κυβέρνηση αλλά τη στήριξή τους στην κυβέρνηση απέναντι στους εκβιασμούς του νεοφιλελεύθερου διευθυντηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο ελληνικός λαός που επί πέντε χρόνια δέχεται μια πρωτοφανή επιδρομή λιτότητας καταστρωμένη από τους γύπες της Τρόικας, συμμετέχει στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο για να στείλει μήνυμα ξεκάθαρο σε ξένους και ντόπιους ολιγάρχες, ότι είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί τη Δημοκρατία και την Εθνική του Κυριαρχία.

Η μαζική συμμετοχή χιλιάδων πολιτών στην πλατεία Συντάγματος δείχνει την απόφασή μας να μην υποκύψουμε στους εκβιασμούς, διακηρύττει σε όλο τον πλανήτη ότι οι Έλληνες δεν κάνουν άλλο υπομονή, ότι η γενοκτονία και εθνοκτονία μας σταματά τώρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διαρροή ότι ο αγροτοσυνδικαλιστής Κ. Ανεστίδης ελέγχεται για παράνομες επιδοτήσεις – Δηλώνει αθώος, μιλάει για «λάσπη»

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες – Χωρίς προβλήματα η μετακίνση των εκδρομέων

Ο Δήμος της Αθήνας επιστρέφει τις πινακίδες αυτοκινήτων λόγω εορτών

Σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια και μοίρασαν προϊόντα οι αγρότες

Αττική: Συμμορία διακινούσε ναρκωτικά ακόμα και μέσα σε σχολεία – Συνελήφθησαν 12 άτομα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr