Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Σύνταγμα χιλιάδες υπερασπίζονται τη Δημοκρατία και την Εθνική Κυριαρχία

Στο Σύνταγμα χιλιάδες υπερασπίζονται τη Δημοκρατία και την Εθνική Κυριαρχία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά από 3 χρόνια καναπέ, οι Αθηναίοι αισθάνονται ότι αξίζει να κατέβουν ξανά στο Σύνταγμα για να διαδηλώσουν, όπως έκαναν το 2011.

Μόνο που αυτή τη φορά οι χιλιάδες πολίτες που προσέρχονται στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας μπροστά στο Κοινοβούλιο, δεν διαδηλώνουν για να πέσει η κυβέρνηση αλλά τη στήριξή τους στην κυβέρνηση απέναντι στους εκβιασμούς του νεοφιλελεύθερου διευθυντηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο ελληνικός λαός που επί πέντε χρόνια δέχεται μια πρωτοφανή επιδρομή λιτότητας καταστρωμένη από τους γύπες της Τρόικας, συμμετέχει στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο για να στείλει μήνυμα ξεκάθαρο σε ξένους και ντόπιους ολιγάρχες, ότι είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί τη Δημοκρατία και την Εθνική του Κυριαρχία.

Η μαζική συμμετοχή χιλιάδων πολιτών στην πλατεία Συντάγματος δείχνει την απόφασή μας να μην υποκύψουμε στους εκβιασμούς, διακηρύττει σε όλο τον πλανήτη ότι οι Έλληνες δεν κάνουν άλλο υπομονή, ότι η γενοκτονία και εθνοκτονία μας σταματά τώρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Γλυφάδα: Χτύπησε τη γυναίκα του, τον καταδίωξε η αστυνομία και αυτοκτόνησε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr