ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ειδομένη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Συνθήκη Σένγκεν,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατέληξε το πρωί της Πέμπτης ο πρόσφυγας που είχε τραυματιστεί στην Ειδομένη στις 18 Απριλίου και νοσηλευόταν σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Κιλκίς.
Ο άνδρας με καταγωγή από τη Συρία – σύμφωνα με την αστυνομία – έχασε την ισορροπία του ενώ είχε ανεβεί σε στύλο για να εκτελέσει εργασίες εξωτερικά της σκηνής του με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος.
Κατά την πτώση του στο έδαφος ο άνδρας τραυματίστηκε από βαν της αστυνομίας που περνούσε από το σημείο.
Με αφορμή το περιστατικό είχε δημιουργηθεί μεγάλη ένταση, καθώς πρόσφυγες επιτέθηκαν με πέτρες στο όχημα προκαλώντας του υλικές ζημιές και τρέποντας σε φυγή το πλήρωμά του, καθώς θεώρησαν ότι το φορτηγό ήταν αυτό που τραυμάτισε τον άνδρα.























































