ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφημερίδα Ντοκουμέντο, Ιωάννης Καλογρίτσας, Κώστας Βαξεβάνης, Χρήστος Καλογρίτσας,

















































Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε μία σοβαρή καταγγελία σε βάρος του πρώην εκδότη της εφημερίδας Documento, Καλογρίτσα, προχωρά ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Documento Κώστας Βαξεβάνης.
Δείτε το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που ακολουθεί:
Δέκα τίτλους που παραπέμπουν ευθέως στο Documento επιχειρήσε να κατωχυρώσει στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή η οικογένεια Καλογρίτσα. Συγκεκριμένα κατέθεσε τους εξής τίτλους: Αποκαλυπτικά Ντοκουμέντα, Αποκαλυπτικό Ντοκουμέντο, Αποκαλυπτικά Documenta, Αποκαλυπτικό Documento, Αποκλειστικά Ντοκουμέντα, Αποκλειστικό Ντοκουμέντο, Αποκλειστικά Documenta, Αποκλειστικό Documento, Αληθινά Documenta, Αληθινό Documento. Εννοείται ότι έφαγε τριφασική απόρριψη, αφού και οι δέκα τίτλοι δεν έγιναν δεκτοί. Να σημειωθεί ότι τον τίτλο της εφημερίδας Documento έχει κατωχυρώσει ο Κώστας Βαξεβάνης. Προς τι η καούρα της οικογένειας Καλογρίτσα να προκαλέσει σύγχυση; Εάν θέλει να εκδώσει νέο φύλλο και δεν βρίσκει τίτλο, μπορούμε να της στείλουμε καμιά τριανταριά προτάσεις να διαλέξει.






















































