Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι αποκάλυψε στους εργαζόμενους του Έψιλον ο Ιβάν Σαββίδης

Τι αποκάλυψε στους εργαζόμενους του Έψιλον ο Ιβάν Σαββίδης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έψιλον TV, Ιβάν Σαββίδης, Τηλεόραση,

Η μέρα που κάποιοι δεν περίμεναν ότι θα έρθει στο «Έψιλον» ήταν τελικά η σημερινή, αφού μετά την πλήρη μεταβίβαση του σταθμού σε εταιρία συμφερόντων του, ο Ιβάν Σαββίδης πραγματοποίησε την πρώτη του επίσκεψη στον σταθμό.

Εισήλθε εν μέσω χειροκροτημάτων απο τους εργαζόμενους και χωρίς ιδιαίτερη ασφάλεια έχοντας δίπλα του τα στελέχη που έχουν πλέον αναλάβει το management του «Ε».

Ο Ιβάν Σαββίδης πέρασε την είσοδο λίγο πριν τις μία το μεσημέρι ενώ οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί και οι διοικητικοί υπάλληλου που είχαν ενημερωθεί περίπου μία ώρα πριν για την άφιξη του νέου ισχυρού άνδρα του καναλιού, συγκεντρώθηκαν στο κεντρικό πλατό του studio Αλφα.

Από τις πρώτες του φράσεις νέος ιδιοκτήτης εμφανίσθηκε προσιτός, αποφασιστικός αλλά και…αποκαλυπτικός ως προς τις προθέσεις του για το νέο του εγχείρημα στα media.

«Το νέο πρόγραμμα του σταθμού θα είναι ισορροπημένο, ανάμεσα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία» τόνισε απαντώντας σε ερώτηση εργαζόμενου στο κανάλι, αφού ο ίδιος μετά τις ανακοινώσεις που έκανε, θέλησε να κάνει και διάλογο με τους υπαλλήλους.

«Αν με ρωτάτε για την πολιτική του σταθμού, θα σας πω ότι δεν θα παίζει ότι αρέσει στον Σαββίδη», είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι υπάρχουν ειδικοί και επαγγελματίες τους οποίους εμπιστεύεται.

“Eίναι απίστευτο στην Ελλάδα να μην αφήνουμε την κυβέρνηση να κάνει τη δουλειά της”

Ωστόσο επισήμανε ότι «είναι απίστευτο στην Ελλάδα να μην αφήνουμε την κυβέρνηση, την οποιαδήποτε κυβέρνηση, να κάνει τη δουλειά της, αλλά να στεκόμαστε διαρκώς απέναντι σε αποφάσεις και να δημιουργούμε εμπόδια».

Φράση που δικαιώνει κατά κάποιο τρόπο τα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς περί του νέου «Ε», ότι θα ακολουθήσει φιλοκυβερνητική γραμμή.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε και στην εξαγορά του λιμανιού της Θεσσαλονίκης λέγοντας ότι «είναι μια επένδυση, μια εξαγορά που δεν χάρηκα, γιατί έρχονται τα κόμματα (της αντιπολίτευσης) και δημιουργούν εμπόδια για την ανάπτυξη μιας ήδη προβληματικής επιχείρησης, αντί όλοι μαζί να βοηθήσουν στο να γίνει το λιμάνι ανταγωνιστικό και να ανοίξουν θέσεις εργασίας».

Ο Ιβάν Σαββίδης στην ομιλία του που μετέφραζε κατά λέξη μεταφραστής τον οποίο μάλιστα ο ίδιος διόρθωσε κάποιες στιγμές, περιέγραψε το όραμά του για το νέο κανάλι που θέλει να φτιάξει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο σωσίας του Μητσοτάκη στο Dragons’ Den του ΑΝΤ1

Συνελήφθη 31χρονος στην Κέρκυρα που έστελνε email στο Mega για βόμβα

Στο ΣΚΑΪ είπαν ότι «με τέσσερα τοστ χορταίνει όλη η οικογένεια» -Οργή στα social media

Υπό διωγμό η τηλεοπτική σειρά «Κόκκινα μπουμπούκια» που διχάζει την Τουρκία

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν εμφανίστηκε στο «Super Κατερίνα» ο παρουσιαστής

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr