ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Γιώργος Αποστολόπουλος, Πάνος Καμμένος, Παύλος Χαϊκάλης, Χρηματισμός, Χρυσούλα Γιαταγάνα,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» - «Δεν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανατροπή των έως τώρα δεδομένων δημιουργεί η αποκάλυψη της κυρίας Χρυσούλας Γιαταγάνα ότι τον περασμένο Οκτώβριο της τηλεφώνησε ο κ. Γιώργος Αποστολόπουλος και της ζήτησε να επιστρέψει στους Ανεξάρτητους Ελληνες.
Η ανεξάρτητη βουλευτής, προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ, σε συνομιλία της με δημοσιογράφους, όπως αναφέρει το protothema.gr είπε ότι τον κ. Αποστολόπουλο τον γνώρισε ως συνεργάτη του κ Πάνου Καμμένου. Σε ερώτηση για το ποια είναι η άποψή της για τον συνεργάτη του προέδρου είπε «έχω δικάσει πολλούς απατεώνες και αυτόν εγω δεν τον εκτιμούσα».
Σε άλλη ερώτηση για το αν ο κ. Αποστολόπουλος αποχώρησε από το περιβάλλον Καμμένου είπε «ποιος σας στο είπε αυτό; Εκεί είναι ακόμα».
Στην παρατήρηση των δημοσιογράφων ότι ο κ. Καμμένος ανέφερε στην συνέντευξη τύπου πως ο κ. Αποστολόπουλος έχει αποχωρήσει από το κόμμα το περασμένο καλοκαίρι επανήλθε λέγοντας «δεν ισχύει. Εϊναι ακόμα εκεί. Για να καταλάβετε ο κ. Αποστολόπουλος με πήρε τηλέφωνο τον περασμένο Οκτώβριο και μου ζήτησε να επιστρέψω στους Ανεξάρτητους Ελληνες. Του απάντησα “αντε πήγαινε από ‘δω”».
Αναφορικά με το επίμαχο υλικό που εμφανίζει τον διάλογο Χαϊκάλη – Αποστολόπουλου είπε ότι δεν μπορεί να το σχολιάσει γιατί είναι «απόσπασμα και μοντάζ». Ωστόσο εκτίμησε ότι μπορεί να ισχύουν όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και «να είναι στημένη η δουλειά».
Ζήτησε τέλος από την δικαιοσύνη να σπεύσει για την σύνταξη του πορίσματος καθώς δεν μπορεί να γίνει η ψηφοφορία της Τρίτης για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας με αυτό το κλίμα.
























































