Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φαήλος Κρανιδιώτης: “Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ θα ανακαλέσει όλες τις ιθαγένειες” σε παράτυπους μετανάστες

Φαήλος Κρανιδιώτης: “Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ θα ανακαλέσει όλες τις ιθαγένειες” σε παράτυπους μετανάστες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Φαήλος Κρανιδιώτης αναφερόμενος στην ψήφιση του άρθρου 29 για την επέκταση της απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά προσφύγων και λαθρομεταναστών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στη Βουλή το Τόξο των Αποστόλων του Μαρασμού, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Ποτάμι, Δημοκρατική Συμπαράταξη και ΚΚΕ, με την συνενοχή ενός δειλού “παρών” από την ΝΔ και την Ένωση Κεντρώων, διεύρυναν την παροχή της ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά αλλοδαπών, προσφύγων ή μεταναστών, με μόνη προϋπόθεση την εγγραφή στο σχολείο και μερικά χρόνια φοίτησης.

»Έτσι συνεχίζεται και διευρύνεται, η αφειδώς, αδιάκριτα και με αυτοματισμούς παροχή της Ελληνικής Ιθαγένειας, σε ανθρώπους που πολύ πιθανόν να μην αισθάνονται την Ελλάδα ως Πατρίδα τους.

»Οι δυνάμεις της παρακμής τίποτα δεν έμαθαν από τα περιστατικά αλβανικού σωβινισμού από ελληνοποιημένους στρατιώτες αλβανικής καταγωγής.

»Η αριστερά και οι ενοχικοί συνοδοιπόροι της υλοποιούν το σχέδιο τους για την, με το ζόρι, μαζική ελληνοποίηση χιλιάδων αλλοδαπών, ανάμεσα τους πλήθος αναφομοίωτων μουσουλμάνων.

»Στόχοι, οι πολυπόθητοι ψήφοι των οικογενειών τους, αλλά και η μετατροπή της Ελλάδας σε πολυπολιτισμική κουρελού, να πληγεί η μισητή εθνική ομοιογένεια της Πατρίδος και να διευκολυνθεί ο ισλαμικός εποικισμός.

»Για τους ίδιους λόγους επιθυμούν διακαώς την με το ζόρι, και καθυβρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες, ένταξη των παιδιών προσφύγων και λαθραίων στα ελληνικά σχολεία, αντί να φτιάξουν δομές εκπαίδευσης στα Hot – Spots μέχρι τα παιδιά αυτά να γυρίσουν στις πατρίδες τους.

»Το κάνουν αυτό διότι η αληθής βούληση της κυβέρνησης και των ψευτοδεξιών τσιλιαδόρων της, είναι να μείνουν μόνιμοι όσοι μας έστειλε ο δουλέμπορος Ερντογάν, τα παιδιά τους να πάνε σε ελληνικό σχολείο, ώστε μετά από λίγα χρόνια να πάρουν ταυτότητα Έλληνα πολίτη, όπως κι οι οικογένειες τους.

»Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ θα καταργήσει τις διατάξεις του εποικισμού και της εθνικής αλλοίωσης και θα ανακαλέσει όλες τις ιθαγένειες που δόθηκαν με τέτοιους τρόπους, εφαρμόζοντας αυστηρό εξατομικευμένο σύστημα, με το οποίο θα αποκλείονται άνθρωποι που μπήκαν παράνομα, έχουν κουλτούρα αναφομοίωτη και εχθρική προς τις δυτικές και ελληνορθόδοξες αξίες».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Η προβλήτα στη Γάζα μπορεί να γίνει ένα διεθνές προσφυγικό κουτί της Πανδώρας

Φωνή της Αμερικής: 400% αύξηση των παράτυπων μεταναστών που φτάνουν στην Ελλάδα

Τούρκοι συνοριοφύλακες σκότωσαν Σύρο πρόσφυγα – Άνοιξαν πυρ σε ομάδα και με γυναίκες

Ιωάννης Κεφαλογιάννης: «Ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί τη θητεία του χωρίς να έχει το παραμικρό προνόμιο»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...