ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Χριστοδουλίδης και Νετανιάχου συζήτησαν για εξοπλιστικά, ενέργεια, διασυνδεσιμότητα, ασφάλεια και ανθεκτικότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι πέντε εκλεγμένοι Ισπανοί ευρωβουλευτές του κόμματος των Αγανακτισμένων, οι Podemos όπως λέγονται (στα ελληνικά σημαίνει “Μπορούμε”), θα υποστηρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπως δήλωσε την Παρασκευή ο επικεφαλής του κόμματος, ο Πάμπλο Ιγκλέσιας.
Ο 35χρονος Ιγκλέσιας έκανε τη δήλωσε αυτή περιστοιχισμένος από τους υπόλοιπους τέσσερις εκλεγμένους ευρωβουλευτές στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το “Μπορούμε” μετά τις εκλογές της Κυριακής.
Το μικρό αυτό κόμμα —που δεν υπήρχε έως πριν από τέσσερις μήνες και κατάφερε να προσελκύσει τις ψήφους ενός μέρους τουλάχιστον εξ όσων υποστήριζαν το κίνημα των Αγανακτισμένων, το οποίο γεννήθηκε τον Μάιο του 2011 λόγω της απελπισίας που προκάλεσε η οικονομική κρίση— έχει βρεθεί ξαφνικά στο επίκεντρο της προσοχής των μέσων ενημέρωσης.
Το Podemos θα καταλάβει τις πέντε από τις 54 έδρες της Ισπανίας στο ΕΚ, έπειτα από το εκλογικό αποτέλεσμα που αποτύπωσε την κρίση του δικομματισμού στη χώρα. Το κυβερνών Λαϊκό Κόμμα (δεξιά) κατέλαβε την πρώτη θέση αλλά εξέλεξε μόλις 16 ευρωβουλευτές (από 24) ενώ το Σοσιαλιστικό Κόμμα ήλθε δεύτερο και είδε τις έδρες του να μειώνονται εξίσου εντυπωσιακά, σε 14 (από 23).























































