ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόστολος Τζιτζικώστας, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), Θόδωρος Καράογλου, Κώστας Καραμανλής,

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και εκλεγμένους της αυτοδιοίκησης δείπνησε χθες το βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε ταβέρνα στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.
Την πρωτοβουλία για το δείπνο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέλαβε ο δήμαρχος Χαλκηδόνας Γιάννης Τσουκνιδάς και συμμετείχαν οι βουλευτές της Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, δήμαρχοι από τη δυτική πλευρά του νομού Θεσσαλονίκης και ο πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ στο νομό Βάκης Φραντζής.
Ανάλογες συναντήσεις έχουν γίνει και στο παρελθόν, καθώς ο Κώστας Καραμανλής διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μαζί τους από την εποχή που ήταν απλός βουλευτής και μετέπειτα πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός και αποδέχεται με χαρά τις προτάσεις τους αφού νιώθει σε οικείο περιβάλλον.























































