Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μήνυση κατά Καμμένου καταθέτει ο Θεοδωράκης: “Με συκοφαντεί από την πρώτη ημέρα…”

Μήνυση κατά Καμμένου καταθέτει ο Θεοδωράκης: “Με συκοφαντεί από την πρώτη ημέρα…”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη σε βάρος του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου προανήγγειλε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, υπογραμμίζοντας πως «ο συκοφάντης θα λογοδοτήσει».

Σε δήλωσή του, ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς ανέφερε ότι «ο κ. Καμμένος με καθυβρίζει και με συκοφαντεί από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε το Ποτάμι».

«Ήταν συνειδητή απόφασή μου μέχρι σήμερα να μην προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Και αυτό παρά τις συνεχείς προτροπές φίλων, αλλά και ανεξάρτητων προσωπικοτήτων που ένιωσαν και οι ίδιοι να προσβάλλονται από τις ανήθικες επιθέσεις του κ. Καμμένου.

»Και επέλεξα να απαντώ σε αυτή τη συνεχόμενη προσωπική επίθεση μόνο με πολιτικά επιχειρήματα, συχνά και από το βήμα της Βουλής», συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωράκης και συνέχισε:

«Ο υπουργός κ. Καμμένος δεν λέει όμως να σταματήσει να λασπολογεί. Έως εδώ λοιπόν! Η χθεσινοβραδινή συκοφαντική επίθεση εναντίον μου μέσω Twitter, αήθης και απρόκλητη, όπως πάντα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Όπως τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, τις αμέσως επόμενες ημέρες ο δικηγόρος του θα καταθέσει αγωγή κατά «του εξουσιομανούς υπουργού και συγκυβερνήτη του κ. Τσίπρα».

«Ο κ. Καμμένος θα πρέπει να αποδείξει στους Έλληνες δικαστές ποιοι είναι οι εργολάβοι και οι εκδότες που τάχα με χρηματοδοτούν και άκουσον – άκουσον, ίδρυσαν μαζί μου το Ποτάμι.

»Θα χρειαστεί να προσκομίσει στοιχεία, διευθύνσεις και ονόματα. Αλλιώς θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης», κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.

Αναφερόμενος στον επικεφαλής του Ποταμιού κατά τη διάρκεια debate των υποψηφίων για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, ο κ. Καμμένος ανέφερε μέσω Twitter:

«Ο Θοδωράκης φορά μαύρη γραβάτα που έχασε τους εργολάβους – εκδότες ιδρυτές και χρηματοδότες του;».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στ. Θεοδωράκης: Ο Κασσελάκης το 2009 ψήφισε ΠΑΣΟΚ, θέλει τον φράχτη στον Έβρο, τον ενοχλεί η «τοξικότητα» των social media

Επιζών των Τεμπών καταγγέλλει τον Θεοδωράκη: «Το ερώτημα που τέθηκε ως δικό μου στον Μητσοτάκη δεν ήταν δικό μου» (βίντεο)

Οι τηλεθεατές άλλαξαν κανάλι μόλις είδαν τον Μητσοτάκη – Μόλις 10% η τηλεθέαση της συνέντευξής του

Τσαπανίδου για συνέντευξη Μητσοτάκη σε Θεοδωράκη: «Ασεβής, αδιάφορος και απαθής»

Μέλη του «Ρουβίκωνα» έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του Στ. Θεοδωράκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...