Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το σύμπαν τρολάρει Μητσοτάκη: Στο Στρασβούργο όταν ετοιμάζουν εξεταστική για τα Paradise Papers

Το σύμπαν τρολάρει Μητσοτάκη: Στο Στρασβούργο όταν ετοιμάζουν εξεταστική για τα Paradise Papers
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σαν να μην έφταναν οι αδιάκοπες κυβερνητικές κατηγορίες στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τις αποκαλύψεις για την offshore της Μαρέβας Μητσοτάκη, η υπεράκτια εταιρία στον φορολογικό παράδεισο των νήσων Κέιμσν φαίνεται πως στοιχειώνει τον Πρόεδρο της ΝΔ και εκτός συνόρων.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο Στρασβούργο προκειμένου να μιλήσει την Τρίτη στη συνέλευση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενώ σύμφωνα με γαλάζιες πηγές θα έχει συναντήσεις μεταξύ άλλων και με τον πρόεδρο του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Guido Raimondi, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Antonio Tajani, τον πρόεδρο της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Guy Verhofstad, τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τoυ Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Manfred Weber, τον γγ του Συμβουλίου της Ευρώπης Thorbjorn Jagland και τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Valdis Dombrovskis.

Η… συγκυρία ωστόσο για τον Πρόεδρο της ΝΔ, που έχει φροντίσει για να βρίσκονται στο Στρασβούργο και σχεδόν όλοι οι διαπιστευμένοι συντάκτες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μόνο θετική δεν είναι.

Το σύμπαν φαίνεται πως παίζει άσχημα παιχνίδια στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού την ίδια μέρα και την ίδια ώρα θα διεξάγεται στο Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο έκτακτη συζήτηση για το φορολογικό σκάνδαλο με τις offshore των Paradise Papers υπό τον επίτροπο Μοσκοβισί!

Σύμφωνα με πηγές από το Στρασβούργο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι ευρωβουλευτές αναμένεται να ζητήσουν τη σύσταση ειδικής επιτροπής για να εξετάσει το νέο σκάνδαλο και τους τρόπους αντιμετώπισης της φοροαποφυγής.

Οι τελικές συστάσεις της ειδικής επιτροπής που δημιουργήθηκε το 2016 η οποία δημιουργήθηκε για να διερευνήσει το σκάνδαλο των Panama Papers (PANA committee) θα τεθούν σε ψηφοφορία στην ολομέλεια του Δεκεμβρίου.

Μιας και ο κ. Μητσοτάκης θα βρίσκεται συμπτωματικά στο Στρασβούργο και το Ευρωκοινοβούλιο, θα ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσει τις απαντήσεις που αποφεύγει να δώσει στο διαρκές σφυροκόπημα από την πλευρά της κυβέρνησης και της Κουμουνδούρου για την offshore της συζύγου του αλλά και τις γενικότερες πρακτικές φοροαποφυγής και φοροδιαφυγής που έχουν εντοπιστεί στα Paradise Papers…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...