Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο σκηνικό έντασης στήνουν οι Τούρκοι στα Ίμια (βίντεο)

Νέο σκηνικό έντασης στήνουν οι Τούρκοι στα Ίμια  (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά τον εμβολισμό της ναυαρχίδας της ελληνικής ακτοφυλακής «Γαύδος» από τουρκική ακταιωρό, αλλά και τις προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν για το Αιγαίο και της βραχονησίδες του, άλλο ένα επεισόδιο στήθηκε γύρω από τα Ίμια.

Η τουρκική Hürriyet με άρθρο της, το οποίο «ανέβηκε» στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, περιγράφει ένα πολεμικό σκηνικό που στήθηκε γύρω από τα Ίμια.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, από τις 14.30 το μεσημέρι υπάρχει μία συγκέντρωση πλοίων στις βραχονησίδες, καθώς τα ελληνικά πλοία είναι οκτώ, ενώ με την προσέλευση δύο πλοίων ακτοφυλακής και δύο ταχύπλοων σκαφών, οι τουρκικές δυνάμεις στην περιοχή φτάνουν τα 11 πλοία.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στις 14.45 δύο ταχύπλοα με οπλισμένους Έλληνες στρατιώτες, έπιασαν την προσοχή των τουρκικών δυνάμεων όταν έφυγαν από τη Λέρο και περνώντας στο ένα μίλι από τα Ίμια, πήγαν στη Κω.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νετανιάχου αξιοποίησε την Τριμερή Σύνοδο Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου για να στείλει προειδοποίηση στην Τουρκία

Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι

Νετανιάχου: Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρος «είμαστε προσηλωμένοι και ικανοί να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας»

Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ

Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία – Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr