Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξεπέρασε τον εαυτό του ο Άδωνις- Ουρλιαχτά και γροθιές στο βήμα της Βουλής

Ξεπέρασε τον εαυτό του ο Άδωνις- Ουρλιαχτά και γροθιές στο βήμα της Βουλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον εαυτό του ξεπέρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, δίνοντας τη μεγαλύτερη παράσταση της κοινοβουλευτικής του σταδιοδρομίας. Ούρλιαζε σε σημείο τσιρίδας, ρίχνοντας παράλληλα γροθιές στο βήμα της Βουλής.

Αν και ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έπρεπε να απολογείται στην κοινωνία για όσα αναγράφονται στη δικογραφία εναντίον του και συγκεκριμένα για τα 2 εκατ. ευρώ που φέρεται να έλαβε ως μίζα, εκείνος από το βήμα της Βουλής αποφάσισε να επιτεθεί προσωπικά στον εκδότη της εφημερίδας Documento, πλάθοντας σενάρια συνωμοσιολογίας που ευτυχώς δεν έφτασαν μέχρι και τη δολοφονία του Κένεντι.

Η σεναριολογία έφτασε σε τέτοιο βαθμό που ενέπλεξε το σκάνδαλο Novartis με τις εκκρεμείς δικαστικές διαμάχες του με τον Κώστα Βαξεβάνη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι στημένοι -όπως τους αποκάλεσε- μάρτυρες κατέθεταν στοιχεία για να ευθυγραμμίζονται με τα δημοσιεύματα του Documento!

Ως προς την ουσία της υπόθεσης και συγκεκριμένα για την καταγγελία χρηματισμού του, ο Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίστηκε πως δεν ταυτίζεται χρονικά η καταβολή 65 εκατ. ευρώ που υποστηρίζει η προστατευόμενη μάρτυρας, Αικατερίνη Κελέση, πως κατέβαλε το Δημόσιο στην ελβετική φαρμακοβιομηχανία και από τα οποία προήλθε η μίζα των 2 εκατ. ευρώ στον ίδιο, με τις πληρωμές του ΕΟΠΥΥ προς τη συγκεκριμένη φαρμακοβιομηχανία.

Πριν λίγες μέρες ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. είπε στην κάμερα διαβάζοντας σημειώσεις του παραδέχεται «κατά λάθος» πως επί υπουργίας του η Novartis πήρε 65 εκατ. ευρώ!

Δείτε το βίντεο:

Ισχυρίστηκε, επίσης, πως επί των ημερών του ο τζίρος της Novartis έπεσε κατακόρυφα και προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, βγάζοντας το συμπέρασμα πως η φαρμακοβιομηχανία τον πλήρωνε για να της… κόβει λεφτά.

Σχετικά με την εισαγωγή νέων φαρμάκων, αποπειράθηκε να μετακυλήσει τις ευθύνες στον υφυπουργό του υπουργείου Υγείας την περίοδο που ο ίδιος διατελούσε υπουργός, Αντώνη Μπέζα.

Υποστήριξε πως ο κ. Μπέζας είχε την αρμοδιότητα του φαρμάκου και πως εκείνος ανέλαβε αυτά τα καθήκοντα μεταγενέστερα, σπεύδοντας πάντως να διευκρινίσει ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στο επίμαχο δελτίο τιμών του τότε υφυπουργού Υγείας. Επ’ αυτού, σημείωσε πως επί της τωρινής κυβέρνησης εγκρίθηκε η εισαγωγή 14 νέων φαρμάκων της Novartis, με το ένα από αυτά να κοστίζει περίπου 12.000 ευρώ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπερασπίστηκε με ζέση και τη σύζυγο του κεντρικού τραπεζίτη, Λίνα Νικολοπούλου – Στουρνάρα. Την αποκάλεσε «τεράστιο θύμα», καθώς έχει «τεράστια σταδιοδρομία στο χώρο της υγείας» και «χαίρει σεβασμού και δεν είναι λαμόγιο όπως χαρακτηρίζεται».

Έπειτα, την τιμητική του είχε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο οποίος «μιλούσε με την κ. Τουλουπάκη 25 φορές τη μέρα», σύμφωνα με καταγγελία που του έχει κοινοποιηθεί. «Έτσι ήξερε για τις καταθέσεις» συμπέρανε, αφήνοντας μάλιστα αιχμές ακόμα και για στημένες καταθέσεις.

Προς το τέλος της ομιλίας του βγήκε εκτός εαυτού. Εν εξάλλω, άρχισε να τσιρίζει και να χτυπά με γροθιές το βήμα της Βουλής, φωνάζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου, έστησαν αυτή τη σκευωρία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...