Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η τρομακτική προφητεία της Μπάμπα Βάνγκα: Το Ισλαμικό Κράτος θα ερημώσει την Ευρώπη!

Η τρομακτική προφητεία της Μπάμπα Βάνγκα: Το Ισλαμικό Κράτος θα ερημώσει την Ευρώπη!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η διάσημη Βουλγάρα προφήτισσα, η Μπάμπα Βάνγκα (Baba Vanga), που πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών, θεωρείται μια από τις πιο πετυχημένες μάντισσες παγκοσμίως μιας και το 85% των προβλέψεών της έχει επαληθευτεί.

Τυφλή το μεγαλύτερο μέρος της ζωή της έχαιρε μεγάλης εκτίμησης και σεβασμού και η φήμη της είχε ξεπεράσει τα σύνορα της Βουλγαρίας.

Λένε ότι είχε προφητεύσει, τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, την άνοδο του Κομμουνισμού την πτώση του, τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, το τσουνάμι το 2004, ενώ έκανε λόγο για επιθέσεις εξτρεμιστών μουσουλμάνων στην Ευρώπη και την επικράτηση της Ρωσίας

Η Μπάμπα Βάνγκα, που συχνά αναφέρεται ως η “Νοστράδαμος από τα Βαλκάνια”, έκανε εκατοντάδες προβλέψεις μέσα σε 50 χρόνια, πολλές από τις οποίες αναφέρονται σε φυσικές καταστροφές.

Προειδοποίησε για το λιώσιμο των πάγων στους πόλους και την άνοδο της θερμοκρασίας του πλανήτη ήδη από τη δεκαετία του 1950.

Ωστόσο, η πιο “καυτή” πρόβλεψη της Μπάμπα Βάνγκα αναφέρεται σε έναν “μεγάλο μουσουλμανικό πόλεμο”.

Οι τρομακτικές προφητείες προειδοποιούν για μια μουσουλμανική εισβολή στην Ευρώπη που θα ξεκινήσει το 2016 και την εγκαθίδρυση χαλιφάτου με επίκεντρο τη Ρώμη μέχρι το 2043.

Το 2066 είπε ότι οι ΗΠΑ θα πλήξουν τους Μουσουλμάνους στη Ρώμη με κλιματικά όπλα.

Η ίδια είχε πει ότι οι μουσουλμάνοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν χημικά όπλα ενάντια στους Ευρωπαίους.

Σύμφωνα με τη Μπάμπα Βάνγκα η Ευρώπη όπως τη ξέρουμε θα φτάσει στο χείλος της καταστροφής, με τους τζιχαντιστές συστηματικά να ξεριζώνουν ολόκληρους πληθυσμούς.

Προέβλεψε ότι η Ευρώπη θα ερημώσει, γινόμενη “ερημότοπος δίχως καμία μορφή ζωής”.

Το Ισλαμικό Κράτος πρόσφατα ανακοίνωσε ότι η μεσογειακή πόλη Σύρτη της Λιβύης είναι η νέα του “πρωτεύουσα”, η οποία βρίσκεται απέναντι από τις ακτές της Ευρώπης.

Στη Σύρτη το Ισλαμικό Κράτος έχει δημιουργήσει νέα στρατόπεδα εκπαίδευσης για τζιχαντιστές από όλο τον κόσμο. Στη Λιβύη η Δύση δεν βομβαρδίζει το Ισλαμικό Κράτος, οπότε εκεί μπορεί να συνεχίσει ανενόχλητο τα σχέδιά του.

Η δύναμη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Λιβύη έχει αυξηθεί ραγδαία. Από 200 τζιχαντιστές στο ξεκίνημά της, η οργάνωση έχει πλέον 5.000 ενόπλους.

Το Ισλαμικό Κράτος διακηρύττει ότι μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια θα εισβάλλει στην Ευρώπη. Στόχοι του είναι η Ισπανία, τα Βαλκάνια και η κατάκτηση της Ρώμης.

Η Μπάμπα Βάνγκα το 1989 είπε για την Αμερική: «Τρόμος… Τρόμος.Τα δύο αδέλφια θα δεχθούν επίθεση από δύο μεταλλικά πουλιά… Αθώο αίμα θα χυθεί». Δήλωση που παραπέμπει στους δίδυμους πύργους και στην επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001.

Για το τσουνάμι η τυφλή μάντισσα είχε δει όραμα ότι μια πολιτεία και άνθρωποι καλύπτονταν από ένα τεράστιο κύμα.

Εικάζεται ότι πριν από 60 χρόνια μιλούσε και για την κλιματική αλλαγή και το λιώσιμο των πάγων.

Όμως η Βάνγκα είχε προβλέψει ότι η Αμερική θα έχει και Αφροαμερικανό πρόεδρο. Ωστόσο προειδοποίησε πως θα είναι και ο τελευταίος πρόεδρος των ΗΠΑ. “Ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι μαύρος αλλά και ο τελευταίος Πρόεδρος μιας και μετά από αυτόν η Αμερική θα καταρρεύσει εξαιτίας μιας θεαματικής οικονομικής κρίσης”, φέρεται να έχει πει.

Πριν πεθάνει είπε πως είδε τι θα συμβεί μερικούς αιώνες μπροστά στο μέλλον.

Το 2125 θα ληφθεί εξωγήινο σήμα στην Ουγγαρία και θα επιτευχθεί εξωγήινη επαφή.

Οι άνθρωποι θα κατακτήσουν την αθανασία, θα μεταναστεύσουν στον Άρη και σε άλλους πλανήτες εκτός ηλιακού συστήματος, θα μπορούν ατομικά να επικοινωνούν με το Θεό, θα συμβούν διάφοροι πόλεμοι, θα εμφανιστεί νέα θρησκεία.

Μέχρι το 2130 εξωγήινοι θα βοηθήσουν τον ανθρώπινο πολιτισμό να ζήσει κάτι από την επιφάνεια της θάλασσας και ότι το 3005 θα γίνει πόλεμος στον Άρη.

Μάλιστα είδε και την καταστροφή της Γης. Τα πάντα στη Γη θα πεθάνουν μέχρι το 3797 όμως μέχρι τότε οι άνθρωποι θα είναι ικανοί να αποικίσουν νέους πλανήτες.

Η Μπάμπα Βάνγκα γεννήθηκε στη Στρώμνιτσα το 1911 από βούλγαρους γονείς που καταδιώχθηκαν από τους Οθωμανούς.

Το πραγματικό της όνομα ήταν Βανγκέλια (Ευαγγελία) Γκούστεροβα, αλλά με το Βάνγκα έγινε γνωστή σε διεθνές επίπεδο.

Λέγεται ότι έμεινε τυφλή έπειτα από μια καταιγίδα και από το σημείο αυτό ξεκίνησαν οι προφητείες. Εξασκούσε το χάρισμά της και το ανέπτυσσε σε όλη της τη ζωή.

Εκτός από τις κοσμογονικές προβλέψεις της βοηθούσε και τους απλούς ανθρώπους σε καθημερινά προβλήματα. Όμως δεν ήταν λίγοι και οι πολιτικοί της εποχής που την επισκέπτονταν για να τη συμβουλευθούν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Επίθεση στη Μόσχα: Ποιο ρόλο παίζει το συγκρότημα Piknik;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr