Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το τέλος του κόσμου; – Ο πλανήτης Νιμπίρου συγκρούεται με τη Γη την Κυριακή; (βίντεο)

Το τέλος του κόσμου; – Ο πλανήτης Νιμπίρου συγκρούεται με τη Γη την Κυριακή; (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πλανήτης Νιμπίρου έφτασε στη Γη και αναμένεται να συγκρουστεί με τον πλανήτη μας και να τον καταστρέψει, ή να ανοίξει τις πόρτες τους και από μέσα να βγει ένας πανίσχυρος στρατός, ο οποίος θα μας υποδουλώσει.

Σύμφωνα με το σενάριο συνωμοσίας που έχει εκατομμύρια ένθερμους υποστηρικτές σε όλον τον κόσμο, το ουράνιο σώμα που κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς τη Γη θα αφιχθεί την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου!

Το νέο, πιο… soft σενάριο που κυκλοφορεί, είναι ότι ο Νιμπίρου, αν δεν συγκρουστεί με τη Γη, κάτι που θα σημάνει τον ολοκληρωτικό αφανισμό της, θα περάσει τόσο κοντά, που λόγω της βαρύτητάς του θα προκαλέσει μία σειρά από τεράστιους καταστροφικούς σεισμούς, με απρόβλεπτες συνέπειες για τον πολιτισμό μας και την ανθρωπότητα.

Σύμφωνα με τις… προβλέψεις, ο πλανήτης ή διαστημόπλοιο, ή ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέλος πάντων, θα καταπέσει στη θάλασσα της Ινδονησίας.

Από εκεί θα ξεκινήσει μία αλληλουχία τεραστιών γεωλογικών φαινομένων, όπως τεράστιοι σεισμοί και ενεργοποίηση ηφαιστείων σε όλον τον πλανήτη, καθώς και τεράστια τσουνάμι.

Τα φαινόμενα δεν θα εξαιρέσουν καμία χώρα, δημιουργώντας μεγάλα ηφαίστεια ακόμη και σε χώρες που δεν υπάρχουν, όπως η Γερμανία και η Γαλλία.

Αρχικά, ο Νιμπίρου ήταν να «χτυπήσει» πριν από δύο μήνες και συγκεκριμένα στις 23 Σεπτεμβρίου, όμως νέοι… υπολογισμοί μετακίνησαν τον… Αρμαγεδδώνα στις 19 Νοεμβρίου, διότι, όπως λένε, η Γη θα περάσει πίσω από τον ήλιο και θα βρεθεί στην πορεία του… «μαύρου αστεριού»!

Ο David Meade, ένας από τους βασικούς υποστηρικτές του σεναρίου στο διαδίκτυο, δήλωσε σε διεθνή ΜΜΕ ότι «ο κόσμος δεν θα καταστραφεί ολοσχερώς, αλλά θα εξαφανιστεί όπως τον γνωρίζουμε σήμερα».

Ο Νιμπίρου, ή «σκοτεινό άστρο», ή Planet X, διέρχεται το ηλιακό μας σύστημα κάθε 3.600 χρόνια, σύμφωνα με το ίδιο σενάριο.

Η NASA, πάντως, δεν συμμερίζεται τις παραπάνω απόψεις, καθώς επιβεβαιώνει σε κάθε τόνο, ότι δεν… περιμένει κάποιον μικρό ή μεγάλο πλανήτη ή άλλο ουράνιο αντικείμενο να συγκρουστεί ή να πλησιάσει τη Γη αυτό το διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους

Χειροπέδες σε 43χρονο που υποκινούσε βία κατά των ομοφυλόφιλων μέσω social media

Στην Αλβανία ψεκασμένοι ψυχασθενείς υποστηρίζουν ότι Αλβανοί έγραψαν την «Ιλιάδα» κι άλλα εμετικά

Ανακαλύφθηκαν δύο εξωπλανήτες που τριγυρίζουν γύρω από τους νεκρούς γονείς τους

Υπήρχε λίμνη στον κρατήρα που βρίσκεται ο πιο προηγμένος ρομποτικός εξερευνητής στον Άρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr