ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένοπλος συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη έξω από το γραφείο του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου.
Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα, ο ένοπλος επρόκειτο να πραγματοποιήσει επίθεση κατά τη διάρκεια μνημοσύνου στον Κεμάλ Ατατούρκ.
Τούρκοι αστυνομικοί εντόπισαν τον ύποπτο και τον συνέλεβαν επί τόπου.
Μέσα σε δευτερόλεπτα είχε κινητοποιηθεί η τουρκική αστυνομία, αποκλείοντας όλη τη γύρω περιοχή, ενώ ο ύποπτος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση.
Στο σημείο έσπευσε και ειδική ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό εάν υπάρχουν πληροφορίες για βόμβα.
Τα τουρκικά Μέσα συνδέουν τον ένοπλο με το Κουρδικό, καθώς όλα στα ρεπορτάζ τους έχουν αναφορές στη συνάντηση προ μηνός του Αχμέτ Νταβούτογλου με τον Μπερζανί.
Η Ηurriyet σημειώνει ότι το εν λόγω γραφείο χρησιμοποιείται τον τελευταίο καιρό και από τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Δείτε βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης:























































