ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Αιχμάλωτοι Πολέμου, Αλαουίτες ή Νουσαϊρίτες ή Ανσαρίτες, Δαμασκός, Ισλαμιστές, Όμηροι (Αιχμάλωτοι), Συρία, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι φωτογραφίες στέκουν αδιάψευστοι μάρτυρες ενός νέου φριχτού εγκλήματος πολέμου από τους τζιχαντιστές και μάλιστα από εκείνους που η Δύση αποκαλούσε μέχρι πρόσφατα “μετριοπαθείς”.
Στο προάστιο της ανατολικής Γκούτα, στη Δαμασκό, το οποίο ελέγχεται από τους τζιχαντιστές, έπιασαν Σύρες γυναίκες Αλουίτισες στο θρήσκευμα (Αλαουίτης είναι και ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ) και τις έκλεισαν σε κλουβιά σε ταράτσες κτιρίων.
Τις έβαλαν εκεί ως ανθρώπινες ασπίδες. Και μάλιστα, για να βεβαιωθούν ότι το μήνυμα εστάλη και ελήφθη, οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Όπως μπορείτε να δείτε είναι γυναίκες κάθε ηλικίας. Πολύ πιθανό να είναι και κάτοικοι της περιοχής που το μόνο τους έγκλημα είναι η διαφορετικότητα στη θρησκεία.
Για τους σουνίτες τζιχαντιστές όλοι οι ετερόδοξοι ή αλλόθρησκοι θεωρούνται άπιστοι και τους αντιμετωπίζουν ως εχθρούς, μην αναγνωρίζοντάς τους κανένα δικαίωμα.
Επίσης, σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε σε ανεξάρτητες δημοσιογραφικές πηγές στο Twitter, σε κλουβιά κλείστηκαν και άνδρες όμηροι. Πιθανό να είναι οι σύζυγοι αυτών των γυναικών.
Οι τζιχαντιστές τρέμουν τους ρωσικούς βομβαρδισμούς, οπότε με αυτό τον τρόπο θεωρούν ότι θα έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Την ίδια ώρα, όμως, οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του πλανήτη διαλύουν την προπαγάνδα περί “μετριοπαθών ανταρτών”.























































