Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Σικελική Μαφία απειλεί το Ισλαμικό Κράτος ότι θα τους πάρει τα κεφάλια!

Η Σικελική Μαφία απειλεί το Ισλαμικό Κράτος ότι θα τους πάρει τα κεφάλια!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αυτή και εάν είναι είδηση, στους τρελούς καιρούς που ζούμε. Ένας από τους “νονούς” της Σικελικής Μαφίας προειδοποίησε το Ισλαμικό Κράτος ότι εάν τολμήσουν και χτυπήσουν τη Νέα Υόρκη θα έχουν να κάνουν με τη Σικελική Μαφία, τη Κόζα Νόστρα.

Η Σικελική Μαφία εξήγησε ότι θέλει να κάνει το χρέος της και να προστατέψει τους πολίτες.

Ο Τζιοβάνι Γκαμπίνο (Giovanni Gambino), δήλωσε ότι η Μαφία βρίσκεται σε καλύτερη θέση από τα σώματα ασφαλείας, όπως το FBI, για να προσφέρει στους κατοίκους της Νέας Υόρκης ασφάλεια.

“Συνήθως δρουν όταν είναι πλέον πολύ αργά, ή αποτυγχάνουν να δουν τη μεγάλη εικόνα για το τι συμβαίνει επειδή έχουν έλλειμμα ανθρώπινης ευφυίας”, δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο NBC News, προσθέτοντας ότι οι γνώσεις της Μαφίας σε ατομικές δράσεις και η διαδραστικότητά της με τους ντόπιους, της δίνει το πάνω χέρι, συγκρινόμενη ακόμα και με τους τελευταίας τεχνολογίας μηχανισμούς παρακολούθησης.

Ο Γκαμπίνο, που προσπαθεί μεταξύ άλλων να κάνει καριέρα και ως σεναριογράφος στο Χόλιγουντ, είπε ακόμα ότι μετά τις τρομακτικές επιθέσεις στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου, η προστασία είναι πιο σημαντική από ποτέ.

“Ο κόσμος είναι επικίνδυνος σήμερα, αλλά οι άνθρωποι που ζούνε σε γειτονιές της Νέας Υόρκης που έχουν διασυνδέσεις με τη Σικελική Μαφία αισθάνονται ασφαλείς”, δήλωσε.

“Εγγυόμαστε στους φίλους μας και στις οικογένειές τους ότι είναι προστατευμένοι από εξτρεμιστές και τρομοκράτες, ιδίως την κτηνώδη και ψυχοπαθή οργάνωση που αυτοαποκαλείται Ισλαμικό Κράτος”.

Ο Τζιοβάνι Γκαμπίνο που μεγάλωσε στην Τορέτα, μια ορεινή περιοχή πάνω από το Παλέρμο, την πρωτεύουσα της Σικελίας, είπε ακόμα ότι το Ισλαμικό Κράτος φοβάται τη Σικελική Μαφία και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει αποπειραθεί να στήσει πυρήνες στη Σικελία.

Η Σικελία δεν έχει υποστεί καμία τζιχαντιστική επίθεση και ο Γκαμπίνο αισθάνεται ότι η Μαφία μπορεί να προστατέψει και τη Νέα Υόρκη από το Ισλαμικό Κράτος και ο λαός να δει τη Μαφία με μια άλλη ματιά.

“Η Μαφία έχει κακή φήμη… Αλλά όπως όλα τα πράγματα στη ζωή έχει και μια καλή πλευρά. Η άνοδος του Ισλαμικού Κράτους είναι μια ευκαιρία για τη Μαφία να δείξει την καλή της πλευρά”, επεσήμανε ο Γκαμπίνο.

Σύμφωνα με ένα μαφιόζικο μύθο, η “αρχική” μαφία σχηματίστηκε ως μυστική οργάνωση τον 15ο αιώνα για να προστατέψει τους Σικελούς από ισπανικές λεηλασίες, ενώ υπάρχουν και άλλοι που ισχυρίζονται ότι “στήθηκε” ως μυστική βυζαντινή αντιστασιακή οργάνωση στα χρόνια του Μεσαίωνα και όταν το Βυζάντιο δεν επέστρεψε ποτέ στη νότια Ιταλία, τότε αυτονομήθηκε και ανέλαβε να προστατεύει τους ντόπιους κατοίκους από την καταπίεση των δυτικών ιπποτών και αρχόντων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αγωνία για τους σχεδόν 100 ζωντανούς Ισραηλινούς ομήρους που κρατάνε τα τζιχάντια της Χαμάς

Κοινή έκκληση από 18 χώρες στη Χαμάς για την απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων

Μεγάλη ανατροπή: Εφετείο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Γουάινστιν

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr