Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργή στη Γερμανία! Έγινε συγκάλυψη ομαδικών σεξουαλικών επιθέσεων από πρόσφυγες!

Οργή στη Γερμανία! Έγινε συγκάλυψη ομαδικών σεξουαλικών επιθέσεων από πρόσφυγες!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μεγαλώνει η οργή στη Γερμανία, σύμφωνα με τη βρετανική EXPRESS, μετά την αποκάλυψη ότι έγινε συγκάλυψη σεξουαλικών επιθέσεων από πρόσφυγες σε ένα “πάρτι υποδοχής” προσφύγων δύο μήνες πριν τη μαζική πρωτοχρονιάτικη επίθεση αλλοδαπών σε γυναίκες στην Κολωνία.

Η γερμανική Αστυνομία και οι γυναίκες θύματα των επιθέσεων στην Κολωνία απαιτούν να μάθουν γιατί οι φοιτητές διοργανωτές εκείνου του “πάρτι υποδοχής”, που έγινε στη Βόννη, δεν ανέφεραν τότε ό,τι συνέβη στις Αρχές ώστε έγκαιρα να είχαν λάβει τα μέτρα τους.

Όπως γράφει η Express, νεαρές κοπέλες, που είχαν πάει περιχαρείς να υποδεχτούν τους πρόσφυγες, έφυγαν τρομοκρατημένες όταν έπεσαν θύματα επιθέσεων από μπουλούκια ανδρών, την ώρα που οι διοργανωτές της εκδήλωσης διέκοπταν τη μουσική για να κάνουν εκκλήσεις από το μικρόφωνο στους “φιλοξενούμενούς” τους να μην επιτίθενται στις γυναίκες.

Η γερμανική κυβέρνηση δέχεται μεγάλες πιέσεις να ξεκαθαρίσει τους πραγματικούς αριθμούς σεξουαλικών επιθέσεων που έχουν συμβεί.

Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, πολλές τέτοιες επιθέσεις προσφύγων κατά γυναικών στο Ντίσελντορφ, στο Αμβούργο, στο Μόναχο και στο Βερολίνο έχουν συγκαλυφτεί.

Το Σάββατο η υπεύθυνη σύμβουλος για το “πάρτι υποδοχής” παραδέχτηκε ότι οι φοιτητές διοργανωτές της εκδήλωσης γνώριζαν για τις σεξουαλικές επιθέσεις αλλά δεν ήθελαν να κάνουν φασαρία.

Σοκαριστικά δήλωσε ότι “δεν μπορούσε να θυμηθεί” εάν συμβούλεψε τις γυναίκες που δέχθηκαν τις επιθέσεις να πάνε στην Αστυνομία, αλλά όπως πρόσθεσε έμεινε με την αίσθηση ότι οι φοιτητές διοργανωτές του πάρτι “έμαθαν από το μάθημά τους”.

Η συγκάλυψη των εκτρόπων στο φοιτητικό “πάρτι υποδοχής” προσφύγων, το οποίο έγινε στις 7 Νοεμβρίου 2015, αποκαλύφθηκε όταν τα θύματα αποφάσισαν γενναία να πάνε στην Αστυνομία και να πουν τα πάντα, μετά τα όσα συνέβησαν και την Πρωτοχρονιά στην πλατεία έξω από τον κεντρικό σταθμό της Κολωνίας.

Μια από τις κοπέλες που παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά στο “πάρτι υποδοχής” προσφύγων, περιέγραψε πώς εκείνη και η φίλη της υπέστησαν ομαδικά χουφτώματα από άνδρες που δεν σταματούσαν με τίποτα να τις πιάνουν, όσο κι εάν τους εκλιπαρούσαν να σταματήσουν.

“Υποθέτω ότι πρέπει να ήταν περίπου 100 με 150 αιτούντες άσυλο εκεί. Μόλις είχα φτάσει, μερικά λεπτά, όταν ένιωσα το πρώτο χέρι να μου πιάνει το στήθος”.

Σύντομα η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει. “Τέσσερις άνδρες μάς είχαν στριμώξει, εμένα και τη φίλη μου, και τρίβονταν πάνω μας”.

Ένας πρόσφυγας την άρπαξε και τη φίλησε και τότε, σε εκείνο το σημείο, βρήκε τη δύναμη να αρπάξει τη φίλη της και έφυγαν τρέχοντας.

Η Αστυνομία απαίτησε το Σάββατο να μάθει γιατί δεν είχε ειδοποιηθεί για αυτά τα έκτροπα από τους διοργανωτές του “πάρτι υποδοχής”, τα οποία έλαβαν εκτεταμένες διαστάσεις, πράγμα που αποδεικνύεται από τις εκκλήσεις που έκαναν από το μικρόφωνο για να σταματήσουν οι πρόσφυγες.

Ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας δήλωσε στους δημοσιογράφους: “Διέκοπταν τη μουσική συνεχώς για να λένε στα αραβικά από το μικρόφωνο στους άνδρες να πάψουν να παρενοχλούν τις γυναίκες καλεσμένες. Θα έπρεπε να μας είχαν καλέσει σε εκείνο το σημείο, αλλά κανείς δεν μας ειδοποίησε για ό,τι συνέβαινε”.

Η Coletta Manemann, η υπεύθυνη σύμβουλος για θέματα ενσωμάτωσης, που βοήθησε στη διοργάνωση του φοιτητικού πάρτι “Πρόσφυγες Καλωσήλθατε”, επειδή δεν ανέφερε τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης κατηγορείται για συγκάλυψη.

Η Αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από πολλές γυναίκες που επιβεβαίωσαν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Μετά από όλα αυτά που έχουν ήδη συμβεί, γερμανικές πόλεις έχουν αρχίσει να ακυρώνουν τους καρναβαλικούς εορτασμούς φοβούμενες νέα έκτροπα.

Οι διοργανωτές του καρναβαλιού στο Ράινμπεργκ ανακοίνωσαν επίσημα την ακύρωσή του για λόγους ασφαλείας. Οι λόγοι ασφαλείας δεν είναι άλλοι από τα ξέφρενα πλήθη των προσφύγων.

Συγκεκριμένα, έξω από την εν λόγω πόλη έχει στηθεί καταυλισμός προσφύγων με πολλούς εκατοντάδες ξένους από τη βόρεια Αφρική που θα θέλουν και αυτοί να διασκεδάσουν στο καρναβάλι και αυτό ακριβώς τρέμουν οι διοργανωτές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Στα όρια της ύφεσης η οικονομία – Το 2024 θα είναι μια δύσκολη χρονιά

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Η προβλήτα στη Γάζα μπορεί να γίνει ένα διεθνές προσφυγικό κουτί της Πανδώρας

Φωνή της Αμερικής: 400% αύξηση των παράτυπων μεταναστών που φτάνουν στην Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr