ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αλ Μαγιαντίν, Γρίπη, Γρίπη των Πτηνών, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ντέιρ αλ Ζουρ, Συρία, Τζιχαντιστές, Φονική Γρίπη,

















































Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Γρίπη των Πτηνών “χτύπησε” και στις περιοχές της Συρίας που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος και η οργάνωση προσπαθεί να βρει τρόπους να την αντιμετωπίσει, εξαιτίας των πολλών και σοβαρών κρουσμάτων.
Το Ισλαμικό Κράτος κάλεσε μάλιστα τους πολίτες να επισκεφθούν τα νοσοκομεία και να προμηθευτούν ιατρικές μάσκες ώστε φορώντας τες να προστατεύονται από τη μετάδοση της γρίπης.
Αυτό που ανησυχεί σοβαρά την οργάνωση δεν είναι τόσο η υγεία των πολιτών, όσο να μην κολλήσουν και οι τζιχαντιστές της.
Σε ένα περιστατικό που διέρρευσε, διότι δεν είναι και “εύκολες” οι ειδήσεις μέσα από το Ισλαμικό Κράτος, τέσσερα μέλη μιας οικογένειας από την πόλη Αλ Μαγιαντίν, νότια της ανατολικής επαρχίας Ντέιρ Αλ Ζουρ, μεταφέρθηκαν εκτάκτως σε νοσοκομείο γιατί παρουσίασαν συμπτώματα της γρίπης.
Όλοι οι ασθενείς απεβίωσαν εξαιτίας της έλλειψης φαρμάκων, ιατρικού προσωπικού και εμπειρίας στην αντιμετώπιση τέτοιων σοβαρών περιπτώσεων.






















































