ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρούμεν Ράντεφ, υποψήφιος τον οποίο στήριξε το κεντροαριστερό Σοσιαλιστικό Κόμμα και ο οποίος θεωρείται φιλορωσικών αποκλίσεων, επικράτησε στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Βουλγαρία, κατέδειξαν τα exit polls που διενήργησαν τα ινστιτούτα Alpha Research και Gallup International.
Ο 53χρονος κ. Ράντεφ κέρδισε, συγκεντρώνοντας ποσοστό 58,1- 58,5% των ψήφων έναντι 35,3 – 35,7% για την Τσέτσκα Τσάτσεβα, 58χρονη υποψήφια του κυβερνώντος κεντροδεξιού κόμματος GERB του πρωθυπουργού Μπόικο Μπορίσοφ, σύμφωνα με τα exit poll.
Ο – κατά τα φαινόμενα – νέος πρόεδρος της Βουλγαρίας είναι πρώην ανώτατος αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας.
Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ δήλωσε ότι θα υποβάλει την παραίτησή του, μετά την ήττα της υποψηφίας του κυβερνώντος κεντροδεξιού κόμματος GERB στις προεδρικές εκλογές.
Η Κεντροδεξιά στήριζε για την προεδρία της Βουλγαρίας την Τσέτσκα Τσάτσεβα και είχε εξαρτήσει το μέλλον της κυβέρνησής της από την έκβαση των προεδρικών εκλογών.
Η παραίτησή του οδηγεί στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών και σε μια περίοδο αβεβαιότητας για την χώρα, η οποία το 2013 είχε συγκλονιστεί από μαζικές διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς και πολλούς μήνες πολιτικής αστάθειας.






















































