ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ισπανική κυβέρνηση θα εμποδίσει οποιαδήποτε προσπάθεια να προχωρήσει η διαδικασία για την ανεξαρτησία στην Καταλονία, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ινίγο Μέντες ντε Βίγο, μετά την ανακοίνωση από τον επικεφαλής αυτής της βορειοανατολικής ισπανικής περιφέρειας της διεξαγωγής ενός δημοψηφίσματος για την απόσχιση την 1η Οκτωβρίου.
«Οποιαδήποτε προσπάθεια που εξελίσσεται από μια ανακοίνωση σε γεγονός θα προσβληθεί από την κυβέρνηση», δήλωσε ο Μέντες ντε Βίγο σε συνέντευξη Τύπου. «Αυτό το δημοψήφισμα δεν πρόκειται να διεξαχθεί γιατί είναι παράνομο.»
Η καταλανική κυβέρνηση δεν έχει ακόμη υπογράψει διάταγμα για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος το οποίο ανακοίνωσε. .
Η κεντρική κυβέρνηση έχει εμποδίσει στο παρελθόν προσπάθειες για απόσχιση καταθέτοντας προσφυγές στο Συνταγματικό Δικαστήριο της Ισπανίας.






















































