Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εάν τα Σκόπια αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν η Ελλάδα γιατί να τα σώσει;

Εάν τα Σκόπια αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν η Ελλάδα γιατί να τα σώσει;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ενώ οι βουλγαρόφωνοι πολιτικοί των Σκοπίων εξαντλούν την όποια ευφυΐα τους στην υπεράσπιση της πλαστής και κλεμμένης “μακεδονικής ταυτότητας”, αντί να έρθουν σύντομα σε μια συμφωνία με την Αθήνα που θα τους επιτρέψει να διασωθούν, εγκαταλείποντας βεβαίως τις ψευδομακεδονικές τους ονειρώξεις, οι Αλβανοί εθνικιστές εκτελώντας τουρκικό σχέδιο συνεχίζουν μεθοδικά την υπονόμευση του κρατιδίου.

Η τουρκική πολιτική επιδιώκει μέσω της αποσταθεροποίησης των Σκοπίων να δημιουργήσει θέμα στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας και οι Αλβανοί, αποδεδειγμένα από την ιστορία ως χρήσιμοι ηλίθιοι, υποκινούμενοι από έναν ξυπόλητο μεγαλοϊδεατισμό, σπεύδουν να υλοποιήσουν σχέδια που στο τέλος θα τα πληρώσουν πολύ ακριβά.

Η “αλβανική πλατφόρμα” απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση των Σκοπίων και οι Σκοπιανοί αντί να σπεύσουν και να ζητήσουν την προστασία της Ελλάδας, αφού μόνο η Ελλάδα έχει την ισχύ να τους προστατεύσει (οι Βούλγαροι ομόγλωσσοί τους πέρα από καλές προθέσεις δεν έχουν αξιόμαχο στρατό), επιδίδονται σε φλερτ με την αλβανική ματαιοδοξία.

Ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, Νίκολα Ντιμιτρόφ, προγραμματίζει κοινή συνεδρίαση των υπουργικών συμβουλίων της ΠΓΔΜ και της Αλβανίας στο Πόγραδετς το ερχόμενο φθινόπωρο, νομιμοποιώντας έτσι ο ανόητος τον αλβανικό αλυτρωτισμό στα εδάφη του κρατιδίου του.

Ο Ντιμιτρόφ βάζει από την πίσω πόρτα εκείνον που θέλει να τον διαμελίσει, όχι γιατί μπορεί αλλά γιατί έτσι του είπε ο Τούρκος να κάνει.

Η Ελλάδα δεν θα είναι πάντα εκεί να υπερασπίζεται την εδαφική ακεραιότητα των Σκοπίων εάν οι Σκοπιανοί αποφασίσουν να αυτοκτονήσουν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Κατακραυγή για τον τραμπούκο Ράμα: Έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

Νίκος Δένδιας: Εξαιρετικό επίπεδο διμερούς αμυντικής σχέσης Ελλάδος–Μαυροβουνίου

Δεύτερη ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη η Ελλάδα – Στη δεκάδα στον πληθωρισμό τροφίμων

Διπλωματικές πηγές για καταδίκη Μπελέρη: Οι Αλβανοί παραβίασαν το τεκμήριο της αθωότητας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr