Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Αμερικανική Πρεσβεία στηρίζει τους Έλληνες στη Χειμάρρα – Η αλβανική ασφάλεια καλεί Έλληνες στο Τμήμα

Η Αμερικανική Πρεσβεία στηρίζει τους Έλληνες στη Χειμάρρα – Η αλβανική ασφάλεια καλεί Έλληνες στο Τμήμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το φιλοϊσλαμιστικό καθεστώς του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα ξεκίνησε να καλεί στην αλβανική Ασφάλεια κατοίκους της Χειμάρρας επειδή διαμαρτύρονται για την υφαρπαγή των περιουσιών τους.

Σήμερα Σάββατο συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της Χειμάρρας στο σχέδιο υφαρπαγής των περιουσιών τους από το φιλοϊσλαμιστικό καθεστώς του “σοσιαλιστή” Έντι Ράμα και του εποικισμού της ελληνικής αυτής μειονοτικής πόλης με μουσουλμάνους.

Οι Χειμαρριώτες για μια ακόμη φορά διαδήλωσαν στους δρόμους της πόλης τους και κατέληξαν μπροστά στο φρουρούμενο Δημαρχείο.

Οι Έλληνες μειονοτικοί στη Χειμάρρα κατέχουν στην πλειονότητά τους και την ελληνική υπηκοότητα, εκτός από την αλβανική, πράγμα που τους καθιστά πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δηλαδή, η Χειμάρρα είναι ένας θύλακας του δυτικού κόσμου, με Ευρωπαίους πολίτες, τον οποίο οι ολιγάρχες ισλαμιστές και το καθεστώς Ράμα επιχειρούν να εξαλείψουν.

Την Παρασκευή η Αμερικανική Πρεσβεία στα Τίρανα έκανε ξεκάθαρο ότι βρίσκεται στο πλευρό των Χειμαρριωτών, αφού και οι Αμερικανοί αντιλαμβάνονται όχι μόνο το δίκιο των κατοίκων αλλά και ότι η στρατηγικής σημασίας παραθαλάσσια Χειμάρρα, με πιθανά κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην ΑΟΖ της, είναι πρωτίστως ζήτημα ασφαλείας της Δύσης να παραμείνει στα χέρια των γηγενών κατοίκων της, που είναι πολίτες και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να μην αλλοιωθεί δημογραφικά ο πληθυσμός της από μουσουλμάνους εποίκους.

Σύμφωνα με τα όσα πληροφορείται το TRIBUNE, η αλβανική Ασφάλεια άρχισε να “καλεί” στο Τμήμα Χειμαρριώτες που διαδηλώνουν, προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τον τοπικό πληθυσμό.

Κάλεσαν και τον εγγονό μιας ηλικιωμένης που οι Αλβανοί αστυνομικοί ξυλοκόπησαν.

Επειδή γνωρίζουμε ότι οι αλβανικές υπηρεσίες μάς προτιμούν για την ενημέρωσή τους, τούς υπενθυμίζουμε ότι οι Έλληνες στη Χειμάρρα είναι και πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οποιαδήποτε βία εις βάρος τους θα έχει ανυπολογιστές συνέπειες, τόσο για το καθεστώς Ράμα, όσο και για τον καθένα προσωπικά Αλβανό ασφαλίτη ή αστυνομικό που θα την ασκήσει.

Οι ελληνικές υπηρεσίες γνωρίζουν με όνομα και επώνυμα ποιοι Αλβανοί μουσουλμάνοι υπήκοοι ασκούν τρομοκρατία στους Έλληνες μειονοτικούς.

Η εποχή που οι Αλβανοί “μπάτσοι” ασυδοτούσαν πάνω στον ελληνισμό της Βόρειας Ηπείρου και στους Έλληνες αυτόχθονες μειονοτικούς, που τονίζουμε ότι είναι και Ευρωπαίοι πολίτες, αποτελεί παρελθόν.

Βαρύτατες θα είναι όπως πληροφορούμαστε οι συνέπειες και στους Έλληνες ντόπιους εξωμότες, πολλοί εκ των οποίων ζουν στην Ελλάδα με τις οικογένειές τους και ανεβαίνουν στη Χειμάρρα για να ξεπουλήσουν τον τόπο τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Κατακραυγή για τον τραμπούκο Ράμα: Έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

Νίκος Δένδιας: Εξαιρετικό επίπεδο διμερούς αμυντικής σχέσης Ελλάδος–Μαυροβουνίου

Δεύτερη ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη η Ελλάδα – Στη δεκάδα στον πληθωρισμό τροφίμων

Διπλωματικές πηγές για καταδίκη Μπελέρη: Οι Αλβανοί παραβίασαν το τεκμήριο της αθωότητας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr