Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Παραλήρημα” Κιμ: Στον Τραμπ αξίζει η ποινή του θανάτου

“Παραλήρημα” Κιμ: Στον Τραμπ αξίζει η ποινή του θανάτου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας καταγγέλλουν σήμερα τον Τραμπ επειδή προσέβαλε τον ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ-Ουν, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να αναφέρουν ότι του αξίζει η θανατική ποινή και χαρακτηρίζοντάς τον δειλό επειδή ματαίωσε επίσκεψή του στα κορεατικά σύνορα.

Άρθρο γνώμης που δημοσιεύεται στην εφημερίδα-όργανο του κυβερνητικού κόμματος, στην Rodong Sinmun, επικεντρώνεται οργισμένα στην επίσκεψη του Τραμπ στην Νότια Κορέα την περασμένη εβδομάδα κατά την οποία κατήγγγειλε την “απάνθρωπη δικτατορία” της Πιονγκγιάνγκ σε ομιλία του προς τους βουλευτές στη Σεούλ.

Η επίσκεψη του Aμερικανού προέδρου εντασσόταν στο πλαίσιο της μαραθώνιας περιοδείας του σε πέντε ασιατικές χώρες με στόχο κυρίως την διασφάλιση της αντίθεσης των περιφερειακών χωρών στις πυρηνικές φιλοδοξίες της Βόρειας Κορέας.

“Το χειρότερο έγκλημά του, το οποίο θα είναι πάντα ασυγχώρητο, είναι ότι τόλμησε να προσβάλλει κακοπροαίρετα την αξιοπρέπεια της ύψιστης ηγεσίας”, αναφέρει το άρθρο.

“Θα πρέπει να γνωρίζει ότι είναι απλώς ένας απεχθής εγκληματίας, που καταδικάστηκε σε θάνατο από τον κορεατικό λαό”, προστίθεται.

Προς το τέλος της ασιατικής του περιοδείας, ο Τραμπ έγραψε σε ένα tweet από το Ανόι για τον Bορειοκορεάτη ηγέτη για το ύψος και το βάρος του:

“Γιατί θα πρέπει ο Κιμ Γιονγκ-Ουν να με αποκαλεί ‘γέρο’ τη στιγμή που εγώ ΠΟΤΕ δεν θα τον χαρακτήριζα ‘κοντό και χοντρό’;”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μέση Ανατολή: Η Κίνα στο πλευρό του Ιράν

DW: Ιράν εναντίον Ισραήλ – Οι επιπτώσεις στην οικονομία

H 45χρονη καθηγήτρια που πιάστηκε γυμνή με μαθητή, είναι παντρεμένη με κυβερνητικό αξιωματούχο

Ισραήλ-Πολεμικό Συμβούλιο: Απόφαση για «χτύπημα» κατά του Ιράν – Ίσως και τη Δευτέρα τα αντίποινα

Την έβγαλε για φαγητό, τη σκότωσε, τη διαμέλισε με πριόνι και την έκαψε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr