ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το μετάλλιο με τον «Άγγελο της ειρήνης» χάρισε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο Πάπας Φραγκίσκος.
Οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση το πρωί στη βιβλιοθήκη του Βατικανού, η οποία διήρκεσε περίπου 50 λεπτά.
Τον Τούρκο πρόεδρο συνόδευαν στο Βατικανό η σύζυγός του, Εμινέ, η κόρη του, Έσρα, καθώς και πέντε υπουργοί της τουρκικής κυβέρνησης.
Αφού δώρισε στον Ερντογάν το μετάλλιο, ο ποντίφικας εξήγησε με νόημα:
«Είναι το σύμβολο ενός κόσμου που βασίζεται στην ειρήνη και στη δικαιοσύνη. Είναι ο άγγελος της ειρήνης που στραγγαλίζει τον δαίμονα του πολέμου».
Επίσης, του χάρισε και ένα έργο χαρακτικής που απεικονίζει τη βασιλική εκκλησία του Αγίου Πέτρου όπως ήταν το 1600, το μήνυμά του για τη φετινή ημέρα της ειρήνης και την εγκύκλιό του για την προστασία του περιβάλλοντος.























































