ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
Χαλέπι: Οι Κούρδοι απέκρουσαν επίθεση τζιχαντιστών της Δαμασκού - Ο ρόλος της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρά τη διπλωματική ένταση μεταξύ Δύσης και Ρωσίας με αφορμή την υπόθεση Σκριπάλ και τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο ταξίδι του τον Μάιο στην Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία για να συμμετάσχει σε ένα οικονομικό φόρουμ.
«Πρέπει να έχουμε έναν ειλικρινή διάλογο με τη Ρωσία», δήλωσε ο ο Γάλλος υπουργός Άμυνας Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό RTL, υπογραμμίζοντας όμως ότι η Μόσχα θα πρέπει να σέβεται το διεθνές δίκαιο.
Η Βρετανία κατηγορεί τη Ρωσία ότι βρίσκεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια στην πόλη Σάλσμπερι και σε αντίποινα δυτικές χώρες έχουν απελάσει από το έδαφός τους περίπου 130 Ρώσους διπλωμάτες, αν και η Μόσχα αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.






















































