Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Έκρηξη αντισημιτικού μίσους στη Γερμανία” καταγγέλλουν οι Εβραίοι

“Έκρηξη αντισημιτικού μίσους στη Γερμανία” καταγγέλλουν οι Εβραίοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Την έκρηξη αντισημιτικού μίσους” κατήγγειλε τη Δευτέρα το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο στη Γερμανία, το οποίο εκφράζεται με αφορμή τις φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις που οργανώνονται σε όλη τη Γερμανία.

Η καταγγελία αυτή στηρίζεται σε αναφορές των γερμανικών Μέσων, ότι οι διαδηλωτές που πήραν μέρος στις εκδηλώσεις αλληλεγγύης στη Γάζα φώναζαν αντισημιτικά συνθήματα, αν κι αυτό είναι υποκειμενικό, μιας και οι Εβραίοι έχουν το πολύ κακό, έως εξωφρενικό συνήθειο, ό,τι δεν τους αρέσει να το βαφτίζουν “αντισημιτισμό”.

Επειδή, όμως, η Γερμανία στο θέμα των Εβραίων έχει κακό παρελθόν, για την ακρίβεια το χειρότερο, κρατάμε σοβαρά υπ΄ όψιν μας από την ανακοίνωση του Προέδρου του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου στη Γερμανία, Ντίτερ Γκράουμαν, την επισήμανση ότι, “παρακολουθούμε επί του παρόντος μια ολέθρια και βίαιη έκρηξη μίσους εναντίον των Εβραίων, κάτι που μας σοκάρει και μας αφήνει κατάπληκτους. Δεν πιστεύαμε ότι θα ήταν δυνατόν να ακούσουμε αντισημιτικά συνθήματα στους δρόμους της Γερμανίας, να τα φωνάζουν με τον πιο εμετικό και πρωτόγονο τρόπο”.

Ο ίδιος εκτιμά ότι “οι Εβραίοι απειλούνται και πάλι στη Γερμανία και κάποιες φορές πέφτουν θύματα επιθέσεων, οι συναγωγές μπαίνουν στο στόχαστρο”.

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν την Κυριακή και πολλές ευρωπαϊκές πόλεις εναντίον της στρατιωτικής επιχείρησης στη Γάζα. Κοντά στο Παρίσι σημειώθηκαν βίαια επεισόδια και βανδαλισμοί στο περιθώριο μιας φιλοπαλαιστινιακής διαδήλωσης που είχε απαγορευτεί από τις Αρχές, στην οποία συμμετείχαν κυρίως μουσουλμάνοι που κατοικούν στο Παρίσι, ενώ αρκετοί από τους “Γάλλους” διαδηλωτές κρατούσαν τουρκικές σημαίες.

Να υπενθυμίσουμε ότι χιλιάδες Γαλλοεβραίοι εγκαταλείπουν τη Γαλλία και εγκαθίστανται μαζικά στο Ισραήλ, φοβούμενοι την άνοδο του αντισιωνισμού σε όλη τη χώρα όπως και την πολιτική πρωτιά της Μαρίν Λεπέν.

Διαβάστε δύο σχετικά άρθρα εδώ:

1. Τούρκοι σε επεισόδια στη Γαλλία κατά του Ισραήλ (βίντεο)
2. Χιλιάδες Εβραίοι εγκαταλείπουν τη Γαλλία και μεταναστεύουν στο Ισραήλ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Στα όρια της ύφεσης η οικονομία – Το 2024 θα είναι μια δύσκολη χρονιά

«Ξέφυγε» το έλλειμμα στη Γαλλία

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Το Ισραήλ δεν θα εγκρίνει πλέον τις αυτοκινητοπομπές της UNRWA με τρόφιμα προς το βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr