Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος πουλά αιχμάλωτες γυναίκες σε σκλαβοπάζαρα στην Τουρκία

Το Ισλαμικό Κράτος πουλά αιχμάλωτες γυναίκες σε σκλαβοπάζαρα στην Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην Τουρκία το Ισλαμικό Κράτος έχει στήσει σκλαβοπάζαρα και πουλάει τις γυναίκες Γιαζίντι που αιχμαλώτισε στο Ιράκ. Η αποκάλυψη του FiratNews είναι συγκλονιστική και στηρίζεται στις μαρτυρίες πέντε κοριτσιών Γιαζίντι που ξέφυγαν από τους τζιχαντιστές.

Το γεγονός και μόνο ότι η Τουρκία που παριστάνει τη σύμμαχο της Δύσης, ενώ στην πραγματικότητα είναι σύμμαχος με το Ισλαμικό Κράτος, και παράλληλα διακηρύττει ότι επιθυμεί να γίνει μέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι μια χώρα που επιτρέπει να λειτουργούν στην επικράτειά της σκλαβοπάζαρα με αιχμαλώτους πολέμου, είναι τρομακτικό!

Το καθεστώς Ερντογάν μετατρέπει την Τουρκία σε ένα μεσαιωνικό κολαστήριο, καμία σχέση με τα τούρκικα σίριαλ, σε μια χώρα τρομοκράτη, σε μια χώρα που η δουλεία είναι νόμιμο εμπόρευμα!

Το Ισλαμικό Κράτος αιχμαλώτισε και υποδούλωσε χιλιάδες γυναίκες και κορίτσια των Κούρδων Γιαζίντι μετά την επίθεση που εξαπέλυσε στο Σιντζάρ, στο βόρειο Ιράκ, στις 3 Αυγούστου.

Οι Γιαζίντι επειδή είναι Ηλιολάτρες, Ζωράστρες, θεωρούνται από το Ισλαμικό Κράτος σατανιστές, άπιστοι και ειδωλολάτρες. Οι τζιχαντιστές θεωρούν ότι το Κοράνι τους δίνει το δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν στους Γιαζίντι. Και αυτό που κάνουν είναι να σκοτώνουν τους άνδρες και να σκλαβώνουν τις γυναίκες.

Οι γυναίκες των Γιαζίντι βιάζονται, κακοποιούνται και πωλούνται ως σκλάβες. Επειδή πολλές από αυτές είναι ξανθιές και γαλανομάτες (οι Κούρδοι δεν είναι Άραβες, είναι Άρειοι), συνήθως καταλήγουν ερωτικές σκλάβες.

Κατά καιρούς αιχμάλωτες Γιαζίντι έχουν καταφέρει να αποδράσουν ή να εξαγοραστούν με λύτρα από τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, πέντε ακόμα αιχμάλωτες Γιαζίντι κατάφεραν να ξεφύγουν από τους τζιχαντιστές που τις κρατούσαν. Οι κοπέλες που διέφυγαν είναι ηλικίας μεταξύ 18 και 25 ετών και κατάφεραν να φτάσουν στους Κούρδους αντάρτες που υπερασπίζονται το όρος Σιντζάρ, το Ιερό Βουνό των Γιαζίντι.

Όπως αποκάλυψαν οι νεαρές γυναίκες, το Ισλαμικό Κράτος πουλά τις αιχμάλωτες Γιαζίντι σε αγοραστές από την Τουρκία και τη Συρία.

“Προσπαθούν να μας εξισλαμίσουν. Σκοτώνουν όσες αρνούνται να ασπαστούν το Κοράνι”, είπαν οι γυναίκες, προσθέτοντας ότι παιδιά και γυναίκες κρατούνται χωριστά.

“Πουλάνε τις ανύπαντρες κοπέλες σε σκλαβοπάζαρα στην Τουρκία και τη Συρία. Επίσης, καθημερινά οι τζιχαντιστές μας κακοποιούσαν και μας βίαζαν”. Πολλές κοπέλες αναγκάστηκαν να παντρευτούν τζιχαντιστές και άλλες προτίμησαν να αυτοκτονήσουν για να μην ατιμαστούν.

“Τα είδαμε όλα αυτά με τα μάτια μας και περιμέναμε πότε θα έρθει η σειρά μας”, είπαν οι γυναίκες, λέγοντας ακόμα ότι οι τζιχαντιστές ασκούσαν και ψυχολογική πίεση στις αιχμάλωτες, ώθησαν μάλιστα μια γυναίκα να αυτοκτονήσει.

Η 20χρονη B.S. είπε ότι οι συμμορίτες την πήραν από την οικογένειά της με τη βία: “Αυτοί οι απάνθρωποι συμμορίτες με πήραν από την οικογένειά μου όταν γίνονταν οι σφαγές στο Σιντζάρ. Αρχικά με πήγαν στη Μπαχάκ και μετά στη Μοσούλη. Με κράτησαν σε μια σκοτεινή φυλακή στη Μοσούλη για πέντε ημέρες. Μετά μας πήγαν πάλι πίσω στο Σιντζάρ και με έκλεισαν σε ένα σπίτι. Θέλανε να μας πουλήσουν σε σκλαβοπάζαρο. Επίσης, προσπάθησαν να μας αναγκάσουν να προσευχηθούμε μουσουλμανικά. Αρνήθηκα και με έδερναν, με χτύπαγαν με βέργες και μπασστούνια”.

Η 25χρονη V.I. είπε ότι την χτύπησαν πολλές φορές οι τζιχαντιστές επειδή αρνιόνταν να προσευχηθεί μουσουλμανικά. “Με πήγαν στη Μοσούλη και ήθελαν να με πουλήσουν στο σκλαβοπάζαρο, παρά το γεγονός ότι ήμουν παντρεμένη. Αρχικά μας ξεχώρισαν από τους άνδρες και πήραν τις νεαρές γυναίκες σε άλλο σπίτι. Ήθελαν να εξισλαμιστούμε και όσες αρνούνταν έτρωγαν ξύλο”.

Η 18χρονη K.S. είπε ότι ζούσε με την οικογένειά της στο χωριό Σίμπε Σεξ Ξιντίρ (Sibe Şex Xıdır) όταν εισέβαλαν οι τζιχαντιστές στο Σιντζάρ τον Αύγουστο. “Οι τζιχαντιστές σκότωσαν γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους στο χωριό μου και πήραν αιχμάλωτες τις νεαρές γυναίκες και τα κορίτσια. Εμένα με πήραν με τη βία από την οικογένειά μου και με πήγαν στη Μοσούλη”. Η ίδια είπε ότι στα σκλαβοπάζαρα πήγαιναν μαζί 25 και 30 γυναίκες για να πουληθούν.

Η ίδια κοπέλα είπε ότι πολλές γυναίκες αυτοκτόνησαν μην αντέχοντας τη σκλαβιά. “Ακόμα υποφέρω και φοβάμαι ότι οι συμμορίτες θα έλθουν και θα με πάρουν να με πουλήσουν σκλάβα και να με βασανίσουν”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Επίθεση στη Μόσχα: Ποιο ρόλο παίζει το συγκρότημα Piknik;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr