Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Ψηφίζουμε με βαριά καρδιά την συμφωνία

Καμμένος: Ψηφίζουμε με βαριά καρδιά την συμφωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με βαριά καρδιά ψηφίζουμε την συμφωνία, τόνισε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, σε μια ομιλία με δραματικούς τόνους υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα , λέγοντας ότι έδωσε έναν τιτάνιο και άνισο αγώνα, ενώ αιτιολογώντας την απόφαση των ΑΝΕΛ να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας, είπε «Ναι για να μην αιματοκυλιστεί ο τόπος».

Ο κ. Καμμένος, είπε πως αν και αυτή η συμφωνία είναι αντισυνταγματική θα την ψηφίσει διότι το μόνο που φοβάται δεν είναι το Grexit αλλά ο εμφύλιος πόλεμος και ο εθνικός διχασμός!

Ντρέπομαι που το κείμενο είναι στα αγγλικά ανέφερε ο υπουργός Άμυνας και συμπλήρωσε «Αν ψηφίζαμε με μόνο γνώμονα τη συνείδησή μας, θα ακουγόταν το μεγάλο όχι του λαού».

Στη συνέχεια και σε δραματικούς πλέον τόνους ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, πρόσθεσε:

«Το συγκεκριμένο κείμενο έχει διατάξεις που αντιτίθενται στο Σύνταγμα καλούμαστε να ψηφίσουμε αντισυνταγματικές διατάξεις οι οποίες αλλιώς συμφωνήθηκαν και αλλιώς σήμερα έρχονται. Λευκή επιταγή δεν παίρνει κανένας.

Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί συνθηκολόγηση. Η συνθηκολόγηση είναι ηπιότερη από την παράδοση. Δεν φοβάμαι το Grexit, ούτε τις άλλες απειλές που εκστομίζουν. Ένα μόνο πράγμα φοβάμαι: Τον εθνικό διχασμό και τον εμφύλιο πόλεμο.

Ο Ελληνικός λαός δεν είναι έτοιμος αυτό να το διαχειριστή. Αν το πίστευα θα το ψήφιζα να φύγουμε από το ευρώ. Τα μέτρα είναι σκληρά και πλήττουν την κοινωνία. Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστούν είναι να φέρουν την ρύθμιση του χρέους. Ένας άλλος τρόπος είναι το αναπτυξιακό πακέτο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας

Αλέξης Τσίπρας: Η ανασύνθεση και επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης δεν είναι μια εύκολη υπόθεση – Είναι ΑΝΑΓΚΗ!

Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ – Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις

Αλέξης Τσίπρας για επισιτιστική ασφάλεια: «Ούτε ένα στρέμμα χαμένο»

Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 – Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το Δημόσιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...