ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Πριν το δημοψήφισμα μιλούσαμε για επιμήκυνση προγράμματος, τώρα για ένα εντελώς νέο πρόγραμμα. Δεν έχει νόημα να δανείζουμε μία χώρα και τα βαθύτερα προβλήματα να παραμένουν», δήλωσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης του Eurogroup, όπου εξετάστηκε η δυνατότητα μιας χρηματοδότησης γέφυρας για την Ελλάδα.
«Είχαμε μια σύντομη συζήτηση για την Ελλάδα. Εξετάσαμε τις επιλογές για ένα δάνειο-γέφυρα», διευκρίνισε στη συνέχεια ο πρόεδρος του Eurogroup, εκφράζοντας την ελπίδα «το ελληνικό κοινοβούλιο να υπερψηφίσει το πακέτο».
Σύμφωνα με τον κ.Ντάισελμπλουμ, είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης την Πέμπτη.
Όπως είπε ο πρόεδρος του Eurogroup, η διαπραγμάτευση της νέας συμφωνίας μπορεί να χρειαστεί 4 εβδομάδες.
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν συμμετείχε στην σημερινή συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, επέστρεψε στην Αθήνα, ώστε σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, να διαχειριστεί την εσωτερική κατάσταση δεδομένου ότι η συμφωνία πρέπει να πάει τάχιστα στην Βουλή. Την Ελλάδα εκπροσώπησε ο Γιώργος Χουλιαράκης.























































