ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος ξεσπά: «Ακραία η αμερικανική πρόταση»
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από νωρίς μύριζε… μπαρούτι το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Βαρντάρ στα Σκόπια για τα προκριματικά του Champions League λόγω των εθνικών ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν σε αυτό το ζευγάρι.
Έτσι, αφού μερίδα οπαδών των γηπεδούχων πέρασε από το ξενοδοχείο που βρίσκονταν οι 150 φίλοι του ΑΠΟΕΛ και έκαναν επεισόδια, η ένταση μεταφέρθηκε στις εξέδρες του γηπέδου.
Συγκεκριμένα, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ανέβασαν μια σημαία της Ελλάδας και μία της Σερβίας, με τους υπεύθυνους των γηπεδούχων να θεωρούν προκλητική αυτή τη κίνηση.
Έτσι έδωσαν εντολή στους ανθρώπους ασφαλείας να επέμβουν με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση και επεισόδια στις εξέδρες για λίγα λεπτά μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση.























































