ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αποστομωτική απάντηση της ΕΛ.Α.Σ. στην κυβέρνηση: Αυτή είναι η κοστολόγηση του προγράμματος μας
ΑΤ Μάνδρας: Αστυνομικός πυροβόλησε 31χρονο άνδρα που του επιτέθηκε με μαχαίρι
Η Τουρκία σχεδιάζει σενάρια πολέμου εν μέσω των διευρυνόμενων αμυντικών δεσμών Ισραήλ-Ελλάδας, αποκαλύπτει επίσημη επιστολή
«Φωτιά» στα ενοίκια: Πού οι τιμές αυξήθηκαν έως 16,7%
Allwyn Hellas και Euroleague Basketball μαζί στον δρόμο για τη δόξα - Η Allwyn Hellas γίνεται Official Partner της EuroLeague
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αντίθεση του Πεκίνου στην ανάπτυξη από τις ΗΠΑ του συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας THAAD στη νοτιοκορεάτικη επικράτεια εξέφρασε ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ στην ομόλογό του της Νότιας Κορέας Παρκ Γκέουν Χιε, όπως μετέδωσε το κρατικό κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.
«Η λανθασμένη διαχείριση του ζητήματος δεν συμβάλλει στη στρατηγική σταθερότητα στην περιοχή και μπορεί να εντείνει τις διενέξεις», είπε ο Σι Τζινπίνγκ στη συνάντηση που είχε με την Παρκ Γκέουν Χιε, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της Ομάδας των Είκοσι (G20) στη Χανγκζού της ανατολικής Κίνας.
Ο πρόεδρος της Κίνας επαναβεβαίωσε ότι το Πεκίνο παραμένει δεσμευμένο στην επίτευξη της αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου.
Από την πλευρά της η πρόεδρος της Νότιας Κορέας τόνισε ότι οι εκτοξεύσεις πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα εγείρουν σημαντικές προκλήσεις στις σχέσεις της Σεούλ με το Πεκίνο.























































