ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Φλόριντα: Συνελήφθη ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ - Είχε στην κατοχή του υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η INTRALOT ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της απόκτησης από την καθ’ ολοκληρίαν θυγατρική της στην Ολλανδία «Intralot Global Holdings B.V.» (IGH) 33.227.256 κοινών μετοχών (ή 33,23%) της «Intralot US Securities B.V.» από τους σημερινούς κατόχους στην τιμή των €3,65 ανά μετοχή (ήτοι συνολικά έναντι €121.279.484,40).
Η «Intralot US Securities B.V.» κατέχει εμμέσως το 100% των μετοχών της «Intralot, Inc.» που έχει συσταθεί υπό τους νόμους της πολιτείας της Georgia των Η.Π.Α.
Οι υπόλοιπες 1.043.424 μετοχές (ή 1,04%) της «Intralot US Securities B.V.», οι οποίες δεν ανήκουν ακόμα στην IGH, θα εξαγορασθούν από την IGH στην ίδια τιμή ανά μετοχή σύμφωνα με τις διατάξεις συμπαρασύρσεως («drag-along») της Συμφωνίας Κοινοπραξίας που ισχύει από τις 3 Αυγούστου 2021, μέσα στις επόμενες ημέρες, με αποτέλεσμα το 100% των μετοχών της «Intralot, Inc.» να ελέγχεται από τον όμιλο INTRALOT.
Τα κεφάλαια για την συναλλαγή αντλήθηκαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με δικαίωμα προτίμησης της εισηγμένης εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών INTRALOT, η οποία ολοκληρώθηκε στις 25 Ιουλίου 2022, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Ενημερωτικού Δελτίου το οποίο δημοσιεύθηκε στις 24 Ιουνίου 2022.























































