Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σταύρος βάζει τα Νέα να κατηγορήσουν τον Κυριάκο ότι τον “αντιγράφει”

Ο Σταύρος βάζει τα Νέα να κατηγορήσουν τον Κυριάκο ότι τον “αντιγράφει”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι έχει προσλάβει ως λογογράφο τον Σταύρο Ψυχάρη, ωστόσο όπως φαίνεται η αντίδραση ήρθε από… αλλού. Όπως διαφάνηκε και από τα ρεφλέξ που έδειξε για μία ακόμη φορά η Νέα Δημοκρατία το δημοσίευμα των Νέων, το οποίο άκριτα έσπευσε να υιοθετήσει μένοντας εν συνεχεία έκθετη, ουδενός το αυτί “ίδρωσε” από τις καταγγελίες Τσίπρα για τα συγκοινωνούντα δοχεία Συγγρού και Μιχαλακοπούλου.

Αντιθέτως, η αντίδραση όπως φαίνεται ήρθε από τη… Σεβαστουπόλεως. Στο Ποτάμι την ώρα που βλέπουν τα γαλάζια δίχτυα να έχουν απλωθεί στη βάση και το στελεχιακό δυναμικό του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη,με τη συνδρομή των “πεμπτοφαλαγγιτών” προθύμων, διαρρέουν πως η ΝΔ “αντιγράφει” το Ποτάμι. Και όπως ήταν αναμενόμενο,η διαρροή δεν έγινε κάπου τυχαία, αλλά στο σημείο τομής των δύο κομμάτων, δηλαδή την εφημερίδα του Σταύρου Ψυχάρη.

Ο λόγος για τον Σταύρο Θεοδωράκη που,όπως αναφέρει το enimerosi24.gr έβαλε «ΤΑ ΝΕΑ» να διαμαρτυρηθούν για λογαριασμό του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ «κοπιάρουν το Ποτάμι». Δυστυχώς όμως για τον ίδιο έχει δίκιο, πράγματι έτσι είναι τον αντιγράφουν… Αλλά ως γνωστόν ο νικητής τα παίρνει όλα! Και νικητής είναι ο Κυριάκος!

Μπορεί λοιπόν ο Σταύρος να διαμαρτύρεται ότι δήθεν οι εφημερίδες του ΔΟΛ δεν προβάλλουν Το Ποτάμι και τον ίδιο… «ΤΑ ΝΕΑ» όμως, που σχεδόν καθημερινά βρίσκουν χώρο για μια φωτογραφία του… Κόντεψαν εχθές να τα «τσουγκρίσουν» με τη ΝΔ για χάρη του (λέμε τώρα)!

Όπως προκύπτει και από το παρακάτω παραπολιτικό ο επικεφαλής του κόμματος φρόντισε πριν φύγει για Βρυξέλλες – ο ίδιος ή κάποιο στέλεχος – να διαρρεύσει στη «φιλόξενη» στήλη των ΝΕΩΝ «Ο μικροπολιτικός», ότι η ΝΔ «κοπιάρει» το κόμμα του!

Η συντάκτρια της εφημερίδας που έχει την ευθύνη για το συγκεκριμένο δισέλιδο ανακάλυψε ότι ο «τρόπος που πολιτεύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης μοιάζει αρκετά με αυτόν του Σταύρου Θεοδωράκη»! Μάλιστα επικαλείται και συγκεκριμένο παράδειγμα για να πείσει τους ψαγμένους αναγνώστες της εφημερίδας λέγοντας ότι, «Οι παροικούντες τη Συγγρού σε ανακοίνωσή τους αντέγραψαν όλα τα στοιχεία των “γκρίζων αναθέσεων της μιας ημέρας” για τη δημιουργία hot spots που έδωσε Το Ποτάμι… για να ζητήσουν από την κυβέρνηση εξηγήσεις».

Τέλος για το ξεκάρφωμα και για να καμουφλάρει τη σκαστή διαρροή (κατευθείαν από τη Σεβαστουπόλεως) η δημοσιογράφος βάζει την πινελιά της και ρίχνει την ιδέα της συνεργασίας ΝΔ – Ποτάμι για να «υπάρξει μεγαλύτερη πίεση στην κυβέρνηση» όπως λέει! Μόνο που η δημοσιογράφος – προξενήτρα, ξέχασε ότι προηγείται το ΠΑΣΟΚ της Φώφης της κεντροαριστερής!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βελόπουλος: Να ακυρώσει άμεσα τη συνάντηση με Ερντογάν στην Τουρκία ο Μητσοτάκης

Εμπαιγμός από Ερντογάν ενόψει συνάντησης με Μητσοτάκη: Με λίγη … θυσία θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις

Μητσοτάκης: «Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί! Βοηθάει και στη χώνεψη!»

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: Δείτε κάτι «αστέρια» του Κυριάκου Μητσοτάκη (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr