ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έξω από την Παλιά Βουλή, ήταν ο τόπος που επέλεξε ο Σταύρος Θεοδωράκης για να γνωστοποιήσει ότι ο Σπύρος Λυκούδης θα είναι στα ψηφοδέλτια του Ποταμιού.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε ότι ο κ. Λυκούδης θα παίξει σημαντικό ρόλο «στη συνομωσία του καλού» και «δεν τον απασχολεί τι καρέκλες θα πάρει εκείνος και οι Μεταρρυθμιστές».
O κ. Θεοδωράκης δήλωσε ακόμη ότι το εκλογικό ταξίδι του Ποταμιού αρχίζει τώρα μαζί με τους Μεταρρυθμιστές και πρόσθεσε πως σήμερα χτίζεται μια μεγάλη συμμαχία με σκοπό τη διάσωση της χώρας.
«Αποφασίσαμε να συμπορευθούμε με το Ποτάμι όταν ακούσαμε πως “θέλουμε να τ’ αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα”», ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Λυκούδης που έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου.
Αποσαφήνισε ακόμη ότι δεν έχει κάνει καμία συζήτηση εκλογικού χαρακτήρα με το ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι οι σχετικές φήμες δεν είναι αληθείς.
«Συμπλέουμε με το Ποτάμι. Ο φορέας που θα πάμε στις εκλογές θα είναι το Ποτάμι», πρόσθεσε και τόνισε την ανάγκη να διαμορφωθεί μια ισχυρή δύναμη που θα ισορροπήσει την πολιτική ζωή του τόπου.
























































