Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ντόρα σφυροκοπά τον Σαμαρά και θέλει συνέδριο

Η Ντόρα σφυροκοπά τον Σαμαρά και θέλει συνέδριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με νέες μομφές κατά του Αντώνη Σαμαρά για την συνεχιζόμενη κατρακύλα της Νέας Δημοκρατίας «χτυπά» η Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι το κόμμα της Συγγρού δεν έχει καταφέρει «ακουστεί από την κοινωνία «και αυτό γιατί δεν έχουμε προχωρήσει στον αναγκαίο εσωτερικό διάλογο που θα αναγνωρίσει τα λάθη που έγιναν και θα επανακαθορίσει το στίγμα μας».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Εφημερίδα των Συντακτών υπογραμμίζει ότι πρέπει να διεξαχθεί ένα ανοιχτό συνέδριο «που θα καθορίσει την πορεία της παράταξης στο μέλλον» προκειμένου να αποκαταστήσει «τους δεσμούς της με τους μικρομεσαίους, τους μισθωτούς, τους επαγγελματίες, τους αγρότες, τη νεολαία, όλους εκείνους που αγωνιούν για τη σημερινή κατάσταση και μάχονται για να βγει η χώρα από την κρίση».

Αναφερόμενη στις 100 πρώτες ημέρες της κυβέρνησης Τσίπρα, η δελφίνος της ΝΔ τονίζει χαρακτηριστικά ότι «αποδείχθηκε άκρως προβληματική».

«Σε αυτές τις 100 ημέρες τα οικονομικά στοιχεία επιβαρύνθηκαν πολύ. Η Ελλάδα από μια δειλή ανάπτυξη έχει περάσει πάλι στην ύφεση. Κάθε ημέρα ύφεσης σημαίνει περισσότερες απολύσεις, περισσότεροι άνθρωποι στην ανεργία και απομάκρυνση από τον στόχο της ανάπτυξης» προσθέτει η κα Μπακογιάννη.

«Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει μια σοβαρή συζήτηση σ’ αυτή τη χώρα γιατί η Ιρλανδία, η Πορτογαλία και η Κύπρος βγαίνουν από τα μνημόνια κι εμείς, πέντε χρόνια μετά, μιλάμε για τρίτο μνημόνιο» και συμπληρώνει ότι αν αυτή η συζήτηση δεν γίνει με τη σοβαρότητα που της αρμόζει, η Ελλάδα θα σέρνεται και η οικονομία μας θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο ασφυξίας» καταλήγει η Ντόρα Μπακογιάννη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

Σαμαράς: «Καρφιά» για «επαγγελματίες κατευναστές» στην κυβέρνηση – Τι είπε για Τουρκία και Κόσοβο

Καλλιάνος: «Ακρωτηρίασαν το δάχτυλο του πατέρα μου σε ένα απλό δωμάτιο και όχι στο χειρουργείο»

Οικογένεια αδικοχαμένου Ιάσονα Λαλαούνη: Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...