ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να στηρίξει την συμφωνία με τους δανειστές – όποια και αν είναι αυτή, αφού 4 μήνες τώρα πιέζει την Κυβέρνηση να κλείσει το θέμα δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιάννη Παπαγιάννη ο πρώην Γραμματέας της Κυβέρνησης Σαμαρά Τάκης Μπαλτάκος.
Προέβλεψε δύσκολες κατάσταση για τα κόμματα στην Ελλάδα αφού κλείσει η συμφωνία. Ειδικότερα για τη Νέα Δημοκρατία υποστήριξε ότι υπάρχει εσωτερικός διχασμός για τη στάση που πρέπει να τηρήσει η αξιωματική αντιπολίτευση, σημειώνοντας πως το λογικό είναι οι βουλευτές να ψηφίσουν κατά συνείδηση και να προτάξουν το εθνικό από το κομματικό συμφέρον.
Ο κ. Μπαλτάκος είπε ότι κάποιοι κοντά στον αρχηγό της ΝΔ πιέζουν να μην υπερψηφίσει το κόμμα την συμφωνία, ενώ ερωτηθείς σχετικά αποκάλυψε ότι με τον Αντώνη Σαμαρά είχε διακόψει τις επαφές και δεν συζητούσε πριν ακόμη δημοσιευτεί το βίντεο που τον εμφανίζει να συνομιλεί με τον Ηλία Κασιδιάρη.
























































