Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βορίδης: Καταστροφή οποιαδήποτε παράταση

Βορίδης: Καταστροφή οποιαδήποτε παράταση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καταστροφή χαρακτήρισε ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης το ενδεχόμενο παράτασης του τρέχοντος παράτασης, σε δηλώσεις του σήμερα στο Βήμα FM.

Ειδικότερα, αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση και τη συμφωνία με τους εταίρους, ο κ. Βορίδης παρατήρησε: «Η ΝΔ και ο πρόεδρός της είπαν ότι «οι εκλογές θα κάνουν κακό στον τόπο, δεν θα κάνουν κακό στη ΝΔ». Όμως, αυτό αποτελεί επιλογή της κυβέρνησης. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, εκτός από το να καταθέσουμε π.χ. ένα στρατηγικό πλαίσιο, αυτό το πλαίσιο της εθνικής συνεννόησης. Θέλω όμως να διευκρινίσω ότι κάποιος προσερχόμενος σε αυτό πού λέγεται εθνική συνεννόηση, προφανώς είναι διατεθειμένος να αποδεχτεί ότι δεν πρόκειται να εφαρμόσει το πρόγραμμά του, διότι αν είναι να εφαρμόσει το πρόγραμμά του, τότε δεν υπάρχει καμιά συνεννόηση.

Θα πρέπει (ο ΣΥΡΙΖΑ) να ενσωματώσει, αν τον ενδιαφέρει η εθνική συνεννόηση, κριτικές παρατηρήσεις ως προς την κατεύθυνση και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να γίνει η ανασυγκρότηση της οικονομίας. Διότι αν έρχεται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ και μού λέει ότι: «επειδή εγώ ιδεολογικά είμαι κρατιστής και ιδεολογικά πιστεύω στο μεγάλο Δημόσιο», μπράβο, συγχαρητήρια, εφάρμοσέ το».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο παράτασης του τρέχοντος προγράμματος, η απάντησή του ήταν πως «η οποιαδήποτε παράταση είναι καταστροφή!».

Τέλος, ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε για το ενδεχόμενο εκλογών πως «εξαρτάται από το τι είναι διατεθειμένος να «καταπιεί» ο ΣΥΡΙΖΑ. Να αποφύγουμε τώρα τον κάβο και να μην πέσουμε στα βράχια, προϋποθέτει προφανώς κάποια συμφωνία πού ολοκληρώνει την αξιολόγηση, αυτό είναι που προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση τώρα και χρηματοδοτείται με κάποιον τρόπο η οικονομία. Προφανώς, είναι ξεκάθαρο αυτό, για να αντιμετωπιστούν περαιτέρω οι χρηματοπιστωτικές ανάγκες της χώρας, έρχεται νέο μνημόνιο! Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία και τώρα αυτό το μνημόνιο θα το πούμε ανάπτυξη, συμφωνία ή δεν θα το πούμε (τίποτα), θα είναι νέο μνημόνιο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

Σαμαράς: «Καρφιά» για «επαγγελματίες κατευναστές» στην κυβέρνηση – Τι είπε για Τουρκία και Κόσοβο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...