ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μάικλ Ρούμπιν: Είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ομοφυλόφιλος;
Ανάλυση Jerusalem Post: Το ανυπόστατο ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Δυτ. Λιβύης απειλεί τη ναυσιπλοΐα του Ισραήλ στη Μεσόγειο
Πρώην σωματοφύλακας του Χανίγιε με βρετανική υπηκοότητα σχεδίαζε τζιχαντιστική επίθεση στην Ευρώπη
Η Google στέλνει την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Διάστημα
Το σχέδιο της Τουρκίας για την Υεμένη: Η Άγκυρα πρότεινε στο Ριάντ αλλαγή στρατηγικής και διαπραγματεύσεις με τους Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η προετοιμασία της ΑΕΚ στα Ιωάννινα, ενόψει της νέας περιόδου, αλλά και του τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (30/08), διακόπηκε ξαφνικά, καθώς όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Όπως αναφέρεται στο κείμενο «η κατάσταση του παίκτη θα παρακολουθείται συστηματικά» και θα υποβληθούν σε νέα τεστ όλοι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ.
Η αποστολή της Ένωσης θα επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα, ενώ ο ποδοσφαιριστής που έχει προσβληθεί από τον ιό θα τεθεί άμεσα σε καραντίνα.
Βάσει του πρωτοκόλλου, τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας αναμένεται και μπουν και αυτοί σε απομόνωση όσο περιμένουν να υποβληθούν σε νέο τεστ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι αθλητής της Ομάδας μας διεγνώσθη θετικός στην COVID-19.
»Η κατάστασή του θα παρακολουθείται συστηματικά από τους ειδικούς και από το ιατρικό επιτελείο μας.
»Tα υπόλοιπα μέλη και οι αθλητές πρόκειται να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ.
»Προδήλως διεκόπη η προετοιμασία της Ομάδας. H AΕΚ ΒC εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον αθλητή μας».























































