ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια - Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Τραγωδία στην Κίμωλο: Νεκρός 17χρονος ενώ έκανε μπάνιο στο σπίτι που διέμενε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η προετοιμασία της ΑΕΚ στα Ιωάννινα, ενόψει της νέας περιόδου, αλλά και του τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (30/08), διακόπηκε ξαφνικά, καθώς όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Όπως αναφέρεται στο κείμενο «η κατάσταση του παίκτη θα παρακολουθείται συστηματικά» και θα υποβληθούν σε νέα τεστ όλοι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ.
Η αποστολή της Ένωσης θα επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα, ενώ ο ποδοσφαιριστής που έχει προσβληθεί από τον ιό θα τεθεί άμεσα σε καραντίνα.
Βάσει του πρωτοκόλλου, τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας αναμένεται και μπουν και αυτοί σε απομόνωση όσο περιμένουν να υποβληθούν σε νέο τεστ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι αθλητής της Ομάδας μας διεγνώσθη θετικός στην COVID-19.
»Η κατάστασή του θα παρακολουθείται συστηματικά από τους ειδικούς και από το ιατρικό επιτελείο μας.
»Tα υπόλοιπα μέλη και οι αθλητές πρόκειται να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ.
»Προδήλως διεκόπη η προετοιμασία της Ομάδας. H AΕΚ ΒC εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον αθλητή μας».























































